Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Populära varumärken

Garderober | Smart förvaring med garderob

Dags att utöka eller förnya din förvaring i hemmet med en praktisk garderob? Hos oss på Bygghemma hittar du smarta och snygga garderober och förvaringslösningar för just dina behov. Det ska vara lätt att hålla ordning och reda i hemmets olika rum. En garderob gör sig perfekt i hallen, sovrummet och även i tvättstugan. Tänk efter hur du vill att din nya garderob med bra förvaring ska vara uppbyggd. Önskar du mycket plats för att vika kläderna kan flera hyllplan vara att rekommendera. Föredrar du att kläderna ska hänga på galge måste det finnas utrymme för det. Många garderober har smarta lösningar där kläderna både kan vikas och hängas.

Garderobslösning som passar ditt hem

En viktig del i ditt hem som gör att vardagen fungerar smärtfritt är väl fungerande förvaring. Oavsett om du vill ha en fristående garderob i sovrummet, en walk-in-closet, hallförvaring eller ett hyllsystem till skafferiet kan du vara säker att du hittar något som matchar just dina behov. Vi har flera tillbehör som kompletterar din garderob.

Behöver du hjälp att välja garderob?

Hos oss på Bygghemma kan du välja en garderob som är billig, efter just dina önskemål från vårt fasta sortiment. Men om du är vilse på hemsidan och inte kan välja bland garderoberna, eller inte hittar den garderobslösning som passar just dig finns våra produktrådgivare nära till hands och hjälper dig så att du kan köpa precis den garderob du drömt om..

Vanliga frågor om

Vilka tillbehör finns för garderob?
Vad är viktigt att tänka på när jag köper garderob?
Vad är fördelarna med en paketlösning till garderob?
Hur sätter jag in garderober?