Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Digitalkamera Agfaphoto Realikids 2 CMOS 10MP

Digitalkamera Agfaphoto
Realikids 2 CMOS 10MP

fr. 558 kr

Se priset!

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Realikids 2 är den idealiska digitalkameran för barn. Ta vackra foton och filmer i HD, lägg till fotofilter, ta selfies med mera.
Varumärke

Beskrivning

Realikids 2 är den idealiska digitalkameran för barn. Ta vackra foton och filmer i HD, lägg till fotofilter, ta selfies med mera.
Specifikationer
- Foto & Video
- Selfie-läge
- 3,5" LCD-skärm
- Fotofilter
- Litiumbatteri

Realikids Cam 2 är den idealiska digitalkameran för barn. Dess CMOS-sensor gör att du kan ta vackra foton och filmer i HD. Den har en 3,5" LCD-skärm för att framgångsrikt rama in ditt mästerverk och se det bekvämt efter att ha tagit det.

Den har också en port för micro SD-kort upp till 32 GB (ingår ej) för att ge bra lagringskapacitet, och den drivs på ett litiumbatteri för mer driftstid. Dess roliga och ergonomiska design, som finns i blått och rosa, garanterar ett perfekt grepp och borde glädja alla.

Realikids Cam 2 har massor av snygga filter och ramar för att låta barn ta roliga bilder efter behag. En prinsesskrona, kaninöron, en tomtehatt... det finns inte mindre än 16 olika filter för att ständigt väcka intresset och utveckla kreativiteten hos blivande fotografer.

Realikids Cam 2:s funktioner gör den anpassningsbar till en mängd olika användningsområden. Vad kan vara mer praktiskt än en självutlösare för att ta en bild med dina vänner? Eller burst-funktionen så att du inte missar någonting när handlingen är på topp. Den har till och med en andra CMOS-sensor på baksidan för fantastiska selfies!

Inkluderat är 1 x kamera, 1 x litiumbatteri (inbyggt), 1 x USB-kabel, 1 x användarmanual och 1 x nackrem.

Egenskaper

VarumärkeAgfaphoto
Art.Nr.762070A
TypDigitalkamera
Vikt0.23 kg
FärgBlå, Rosa