Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Inspiration

  Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

  Läs guiden

  Inspiration

  Ordning och reda i barnens rum

  Läs guiden

  Våra mest populära produkter

  Hemelektronik

  Kanske behöver du uppgradera din gamla tvättmaskin? Varför inte passa på att byta till ett klimatsmartare alternativ? Klimatanpassade tvättmaskiner är också ekonomiskt smarta val i längden. Kanske är du på jakt efter andra hushållsapparater som underlättar i det vardagliga arbetet i hemmet. Självklart kan vi också erbjuda flera typer av produkter inom klädvård som det klassiska strykjärnet men också nyare tillskott i hemmet som ångstationer. Oavsett vad du är ute efter hittar du alltid något som passar dig hos oss. Allt från enklare till mer avancerade maskiner finns i sortimentet. Tänk över vad som är viktigt för dig när du väljer hemelektronik och vitvaror.

  Det är enkelt att hitta rätt hos oss

  Att köpa hemelektronik online är enkelt hos oss. Vi har ett av de bredaste sortimenten av hemelektronik i Sverige och dessutom expertisen att kunna hjälpa dig att hitta rätt vara. Du kan självklart även fråga om oss om du behöver hjälp i dina val. De vanligaste frågorna finns besvarade på hemsidan och finner du inte vad du söker kan du självklart ringa eller skriva via mejlformuläret på vår hemsida. Du har möjlighet att beställa online dygnet runt och vill du hellre ringa in din order kan du kontakta vår kundtjänst i stort sett varje dag på året. Oftast sker hemleverans vid beställning av större produkter och detta på en aviserad dag och inom ett visst tidsintervall. Mindre produkter levereras till ditt närmaste paketombud.