Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Matta | Mattor i flera former & mönster

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad är luggen på en matta?
Hur väljer jag rätt material på en matta?
Hur väljer jag rätt typ av mattor?

Mattor - För ett ombonat hem

I varje hem är mattor en viktig del av inredningen, det gör att rummet känns mer ombonat och samtidigt är det behagliga under fötterna. Att hitta rätt matta kan vara knepigt eftersom utbudet är stort, vi på bygghemma.se finns här för att guide dig i ditt val.

Mattor - Hitta rätt matta online

Det första man skall tänka på innan man bestämmer vilka mattor man vill ha är att se på rummets storlek. Ett större rum behöver antingen flera mindre modeller, eller en stor matta. I ett mindre rum räcker det ofta med en enda matta av mindre modell. Det är också viktigt att fundera över hur man vill att mattan skall upplevas i det rum man tänkt använda den i. Vill man att den skall täcka hela golvytan eller bara en del av golvet är en av frågorna som är bra att besvara. Att köpa mattor online är ett enkelt sätt att hitta modeller som passar ens önskemål. I vårt sortiment finns produkter av olika material, i olika färger och storlekar som passar för de flesta rum i hemmet. Med rätt matta blir varje rum en fröjd för ögat.

Förnya din inredning med matta

Att köpa en ny matta kan förnya och förbättra utseendet på vilket rum som helst, men det kan också vara en stor utgift. Därför är det bra att hålla utkik efter reaperioder när du kan hitta mattor till rabatterade priser.

Att köpa mattor när vi på Bygghemma har rea kan vara ett smart sätt att spara pengar samtidigt som du förnyar inredningen i ditt hem. Du hittar då ett brett utbud av mattor till reducerade priser och kan välja mellan olika material, färger och mönster. Vi erbjuder högkvalitativa mattor till förmånliga priser både under och utanför reaperioder så att du kan hitta en matta som passar dina behov och din plånbok.