Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Få stöd och inspiration från våra guider

(Se alla guider)
Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

Inspiration

Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

Läs guiden
Ordning och reda i barnens rum

Inspiration

Ordning och reda i barnens rum

Läs guiden

Våra mest populära produkter

Hemtextilier

Hemtextilier är ett enkelt och roligt sätt att liva upp eller förnya hemmet. Genom att investera i ett par nya prydnadskuddar, badrumshanddukar i en ny färgskala eller ett skönt nytt påslakanset kan man få ett rum att kännas som nytt. Här hos oss på Bygghemma.se finns något för alla smaker. Vi har allt från påslakan till gardiner i olika prisklasser och färgskalor, allt för att du ska hitta något som passar just dig alldeles perfekt.

Vad är hemtextilier?

Hemtextilier innefattar allting som är gjort av textilfibrer, det vill säga tyg. Här hos oss på Bygghemma.se har vi ett brett sortiment av hemtextilier till köket och badrummet såväl som vardagsrummet och sovrummet. Hos Bygghemma.se finns billiga hemtextilier av god kvalitet och oavsett om du är ute efter ett nytt täcke eller en badrumsmatta finner du det hos oss.

Hur väljer jag hållbara hemtextilier?

Att välja hållbara hemtextilier värnar både om plånboken och miljön. Slitstarka hemtextilier som kan användas i år efter år blir billigare för dig och är dessutom bättre för miljön. Bomull och andra naturfibertyger håller ofta längre. Du förlänger dessutom hemtextiliernas livslängd genom att följa tvättråden noggrant. Hos oss hittar du slitstarka hemtextilier online som tål att användas om och om igen som samtidigt livar upp ditt hem.