Konstväxt Mr Plant Alocasia

Konstväxt Mr Plant
Alocasia
H: 170 cm

5 495 kr
Höjd
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Alocasia från Mr Plant är en otroligt vacker och omtyckt konstväxt med gröna blad. Alocasia är alltid rätt och otroligt dekorativ.
Varumärke

Beskrivning

Alocasia från Mr Plant är en otroligt vacker och omtyckt konstväxt med gröna blad. Alocasia är alltid rätt och otroligt dekorativ.
Älskar du växter, men saknar både tid och de berömda gröna fingrarna? Då är detta den perfekta växten för dig. Alla växter från Mr Plant skapar en härligt botanisk känsla i rummet och passar ypperligt både inomhus och utomhus på terrass, uteplats, trädäck, poolområde, entré, gårdsplan, balkong eller trädgård i en fin kruka.

Den perfekta inredningsdetaljen - vacker naturtrogen konstväxt tillverkad av högsta kvalité för att skapa en naturtrogen känsla. Imponerar med sitt detaljerade och realistiska utseende där även vid beröring kan vara svårt att skilja konstväxten från originalet. Lätt att sköta och hållbar: ingen vattning, gödning, omplantering eller fallande löv.

Tips!
- Alocasia i en stor kruka eller korg för att skapa ett härligt och fantastiskt blickfång på altan, terrass eller uteplats
- Använd gärna dammvippa eller torka av konstväxten för att bibehålla dess skönhet och lyster fin år efter år
- Perfekt för allergiker
- Tänk på att växten inte är UV-beständig

Egenskaper

VarumärkeMr Plant
Art.Nr.101399
FärgBurgundy
Höjd170 cm
Krukstorlek19x22 cm
TypGrön krukväxt
EAN-nr7330026169553