Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Inomhusväxter

  Visste du att många inomhusväxter renar luften och kan göra oss lite gladare? Det är dessutom en snygg inredningsdetalj till hemmet. Satsa på att inreda med ett gäng växter du också.

   Inomhusväxter

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Inspiration

   Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

   Läs guiden

   Inspiration

   Ordning och reda i barnens rum

   Läs guiden

   Inomhusväxter

   Växter - en trend som håller i sig

   Pigga upp ett rum med hjälp av en växt. Inomhusväxter har under en lång tid varit trendigt att inreda sitt hem med, och det är dessutom en inredningsdetalj som aldrig går ur tiden. De finns i olika storlekar och modeller, så du enkelt kan hitta en som passar i just ditt hem.

   Palmer, dracaenor eller någon annan sorts växt? Valet är upp till dig, men se till att placera dem så de får lagom mycket solljus på sig. Hos oss hittar du ett välsorterat utbud av inomhusväxter i olika modeller och storlekar. Genom att handla hos Bygghemma får du dem dessutom till bra priser.