Matbord In Living Lyon Rund Ø150 cm

Matbord In Living Lyon Rund Ø150 cm
Matbord In Living Lyon Rund Ø150 cm
5 995 kr

Delbetala från  126 kr/mån

Åter i lager 2020-05-30 

Beskrivning

Matbord In Living Lyon Rund Ø150 cm är ett rejält matbord med bordsskiva i vintage almträ och vitt underrede i klassisk stil. Bordet är tillverkat för hand och varje bord är unikt. Som syns på bilderna förekommer det färgskillnader, mindre sprickor och ojämnheter som en del av det rustika utseendet.
Bordet har en stor portion historia och själ. Möbeln är handtillverkad av återvunnet trä som kan vara upp till 200 år gammalt. Luftfuktighet och växlingar i temperaturen medför att träet drar ihop sig och expanderar. Små märken och skåror på upp till 5-6 mm är en naturlig del av hantverket och möbelns design. Dessa kan öka eller minska beroende på väderförhållanden och klimatet inomhus och skapar patina som gör att inget bord liknar det andra.

Det medföljer en vaxkrita och spatel för dig som vill fylla i och färga skårorna. Men vi hoppas givetvis att du uppskattar de karaktäristiska skavankerna som gör varje möbel unik. Där varenda del av träet har haft ett tidigare liv och syfte; i byggnader, dörrar, fönster eller i andra möbler.

Egenskaper

VarumärkeIn Living
Art.Nr.562314I
FärgNatur, Natur/Vit
Längd150 cm
Bredd150 cm
Höjd78 cm
Diameter150 cm
MaterialTrä/Ek
TypMatbord
SerieLyon
MonteringJa
FörlängningsbartNej
StilLantlig
KlaffNej
Form bordRunt
BehandlingVaxbehandlad