Madrassbehandling Leather Master BioMaster
Madrassbehandling Leather Master BioMaster

Madrassbehandling Leather Master
BioMaster

259 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Produkten desinficerar ytor inom t ex möbler, sängar, textiler, livsmedels- eller humanvårdssammanhang.
Varumärke

Beskrivning

Produkten desinficerar ytor inom t ex möbler, sängar, textiler, livsmedels- eller humanvårdssammanhang.
Brukslösningen åstadkommer tre effekter samtidigt; desinfektion, rengöring plus en hygienisk långtidseffekt på behandlad yta.

Produkten ger en maximal och omedelbar desinfektionseffekt på den bestrukna/ sprayade ytan samt en lätt rengörande effekt. Efter att den utstrukna/ sprayade vätskefilmen har tor¬kat bildas en för ögat osynlig film som gör ytan fräsch och hygienisk samt gör så att risken för smittspridning från ytan minimeras.

Gör så här:
Spraya ett tunt jämt lager på ytan och låt det torka. En förpackning räcker till cirka 4 m².Långtidseffekten som vätskan ger på den belagda ytan, bevaras bäst genom att ytan ej utsätts för mekaniskt slitage. Då långtidseffekten bygger på en elektrostatisk effekt genom att ytan blir positivt laddad, kommer negativt laddade tensider kunna neutralisera långtidseffekten. För att prestandamässigt bäst bibehålla den avtorkade ytans långtidsverkan rekommenderas därför att endast vatten används för att torka/damma av behandlad yta. Om instruktionerna följs på rätt sätt kommer långtidseffekten att hålla i upp till 6 månader från appliceringstillfället.

Egenskaper

VarumärkeLeather Master
Art.Nr.LM-008
TypMöbelvård