Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Krispaket Briv Bas

Krispaket Briv
Bas

1 359 kr
Krispaket Briv Bas

Bas

1 359 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Detta krispaket från Briv är anpassat för dig som vill vara förbered för eventuella nödsituationer. Se nedan vad som ingår i paketet.
Varumärke

Beskrivning

Detta krispaket från Briv är anpassat för dig som vill vara förbered för eventuella nödsituationer. Se nedan vad som ingår i paketet.
Vevradio
Vevradio för utflykter och nödsituationer. Med powerbank (2000 mAh). Laddas med hjälp av vev, solcell eller USB-kabel. Kommer med LED-ficklampa (1W/30LM) och är helt vattentät. Denna vevradio har massor av användningsområden och borde finnas i allas ryggsäck, bil, cykelväska, handväska. Här håller du dig uppdaterad med den senaste infon från myndigheter & organisationer och du kan både lyssna med & utan hörlurar.

Specifikationer:
- Vikt: 231 g
- Mått: 143x78x45 mm
- Vattentät IPX3
- Uttag för hörlurar

Pannlampa
Utomordentligt uppskattad pannlampa med reglerbar ljuskägla och lång räckvidd. 500 lumen. En laddningsbar pannlampa som ger ett bra ljus på promenaden, joggingturen, hikingen, skogsturen etc. Batteripaketet sitter baktill på lampan för att få en jämn viktfördelning när lampan används. Batteripaketet har också ett lock som är tillverkat i ett mjukt gummimaterial som gör att det inte skaver mot huvudet. Fungerar utmärkt också som ridlampa. Ljusstark pannlampa med 10W LED-diod. Zoomfunktion. Ca 500 Lm Batteri och USB-kabel ingår, 2x2000 mAh. Laddning sker genom att bifogad USB-laddkabel ansluts till transformator/laddare, USB-port på dator eller dylik strömkälla. Batterierna laddas i pannlampans batterihållare alternativt i fristående batteriladdare om sådan finns tillgänglig.

Yxa
Liten och stabil yxa från Briv med ett greppvänligt handtag. 33 cm lång, enkel att förvara och ett måste i skogen.

Batteri AA
1,5 Volt AA-batteri i 24-pack. Kallas även LR6. Alkaliskt batteri med mycket bra pris/prestanda-förhållande. Specialutvecklat för extra strömkrävande apparater. Skall ej jämföras med ett brunstensbatteri. Fritt från kvicksilver och kadmium.

Gaskök
Portabelt gaskök med en platta. Kommer i en väska, enkelt att bära med sig. Med automatisk tändning, s.k. piezo-tändning. Justerbar gaslåga.

Kasettgas
Fritidsgas till gasolkök och gasbrännare. Denna typ av behållare kallas vanligtvis kassettgas eller gaspatron och används till gasolkök som också är en del av detta paket.

Egenskaper

VarumärkeBriv
Art.Nr.Kris2
TypKrispaket
EAN-nr7350041020585