Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Populära varumärken

Skydd & säkerhet

När det kommer till skydd & säkerhet gäller det att tänka på konsekvenser innan det värsta har skett. Ju mer tid man lägger ner på att optimera sitt hem ur en säkerhetssynvinkel, desto mer tacksam kommer man vara om en olycka skulle inträffa.

Hur man optimerar skydd & säkerhet hemma

Några saker som alla bör tänka på är hur man väljer att låsa sin ytterdörr. Ett lås skall se till att inga obehöriga kan ta sig in i ens hem. Det finns olika typer av lås man kan välja att använda på sin dörr. Vilka man väljer handlar både om vad som känns mest praktiskt, och vad som optimerar säkerheten. Bor man i en villa kan man ha fördel av att välja mer omfattande lås, medan man kan klara sig med ett enklare lås & kedja om man bor i ett lägenhetshus som har en låst port. Andra saker man behöver i en byggnad är ett ordentligt brandskydd. Det skaffar man både med en brandvarnare, men också genom att ha någon form av brandsläckare som kan användas ifall olyckan skulle vara framme. Har man en större gårdsplan eller något förråd där man förvarar dyrbara saker kan kamerabevakning både avskräcka tjuvar och göra att man har bättre koll på sina grejer.

Det är enkelt att öka säkerheten

Vi på bygghemma.se tycker det är viktigt att vardagslivet skall vara enkelt. Därför har vi ett stort utbud av produkter som underlättar vardagen. När man vill optimera säkerheten hemma kan man alltid vända sig till oss för att hitta de produkter man behöver. Det är enkelt att beställa skydd & säkerhet online utan att behöva ta sig runt till olika affärer för att hitta rätt. Är man osäker på vilket alternativ som passar bäst kan man alltid kontakta vår kundtjänst som hjälper till att reda ut vilka produkter som passar bäst utgående från ens säkerhetsbehov.