0% Rabatt

Cylindervred Habo 40 Clean Yta: Borstad

Paket + kr

Tillval + kr

175 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Cylindervred från Habo av blyfri mässing. Levereras med 75 mm vredskruv för genomgående fastsättning, 28 mm cylinderskruv och 63 mm cylindervredpinne med bricka. Habo Clean är en serie dörrhandtag och tillbehör med tre egenskaper - de är nickelfria, antibakteriella och tillverkade i blyfri mässing.

Läs mer
Med Habo Clean lanserar Habo en serie dörrhandtag med tillbehör som förenar tre värdefulla egenskaper, vilket dom är först på marknaden med att erbjuda. Genom att de är tillverkade av blyfri mässing kan vi minska mängden tungmetaller vilket är bra för både djur och natur. Handtagen har dessutom en ytbehandling som bryter ned bakterier, vilket bidrar till att minska smittspridning i miljöer som sjukhus, skolor, företag och restauranger. Lägg därtill att de är nickelfria, vilket är goda nyheter för alla personer med kontaktallergi. Genom att välja Habo Clean väljer du handtag med omtanke. Det tycker vi bådar gott inför framtiden.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Habo
Art.Nr. 17247
Typ Cylindervred
Ytbehandling Borstad
Färg Borstat Krom
Passande Dörrtjocklek 38-70 mm
Utförande Blyfri, Nickelfri, Antibakteriell
Material Blyfri mässing
Serie Clean
Antal/frp 1 st

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
Utförande
Material
Färg
149 kr
175 kr
Cylindervred
Blyfri, Nickelfri, Antibakteriell
Blyfri mässing
Borstat Krom, Krom
289 kr
377 kr
-
-
Mässing
Krom
Visa Produkt
523 kr
837 kr
Ytterdörrsats 
-
-
-
Visa Produkt