Spartrappa Dolle Boston Ek Steg 1/4 Svängd
Spartrappa Dolle Boston Ek Steg 1/4 Svängd
Spartrappa Dolle Boston Ek Steg 1/4 Svängd

Spartrappa Dolle
Boston Ek Steg 1/4 Svängd
Svart, Längd: 2190 mm

21 362 kr
Längd
Färg: Svart
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Sammanfattning

Den modulära trappan Boston är en elegant lösning för att utnyttja utrymmet i ditt hem. Denna trappa har form och funktion i fint samspel.
Varumärke

Beskrivning

Den modulära trappan Boston är en elegant lösning för att utnyttja utrymmet i ditt hem. Denna trappa har form och funktion i fint samspel.
Med hjälp av den platsbesparande Boston-trappan får du tillgång till allt extra utrymme på övervåningen. Trappan har mellan 11 och 13 FSC®-certifierade trappsteg. Räckets ledstång matchar trappstegen i trä för en fin balanserad design. Både ledstången och fyllningarna kan förkortas beroende på antalet trappsteg, stigningsintervallet och valet av trappform. Varje trappsteg har en justerbar stigning på mellan 19 och 25 cm. Max höjd från golv till golv: 350 cm. Allt ingår, tillsammans med stenstolpen.

Boston är designad med ett yttre räcke och balustrar monterade på två trappsteg för att maximera komfort och stabilitet. Lackerade trappsteg, pulverlackerade stålkonstruktionselement, ett räcke i massivt trä och fyllningar i rostfritt stål ger en stark och hållbar trappa.

Modulära trappor från Dolle är enkla att installera. Inga specialverktyg behövs. Dolles installationsvideor guidar dig steg för steg genom installationsprocessen.

Ett skyddsräcke på en sida ingår alltid. Du kan även montera ytterligare ett skyddsräcke, eller enkelt installera trappan mot en vägg. Räcket är konstruerat för installation på trappstegets raka delar.

OBS! När du installerar trappan som i kvartssvängd form är det viktigt att montera två väggfästen eller två trappstegskopplingar (ingår i paketet).

Boston-trappan är certifierad och uppfyller gällande lastkrav i enlighet med europeiska byggföreskrifter (EUROCODE). För att öka säkerheten för barn kan du lägga till ett extra räcke och montera barnlister i valfri färg som matchar trappan. Det är även möjligt att lägga till ett räcke till toppen av trappan, vilket ger en fin och säker finish på trappan. Avsluta med Dolles täcklock kit, som är utformad för att dölja skruvarna som används för att säkra trappan.

Dolle uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Övrigt
- Justerbar trapphöjd
- Hög kvalitet och stabilitet
- Djupa trappsteg för extra komfort
- Lätt att installera
- Elegant design

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDolle
Art.Nr.5082083-0100
MaterialEk
SerieBoston
TypSpartrappa
Längd2190 mm
Max Takhöjd2280-3000 mm
UtförandeL-Form
Rek Öppningsmått8100-1990x950-2210 mm
Bredd740 mm
FärgSvart
EAN-nr5708580253438