Trappa upp en nivå

Går du i renoveringstankar och känner att du vill ha en förändring i ditt hem? Om du verkligen vill skapa den rätta känslan av fräscht och nytt, kan du till exempel byta ut din gamla trappa. Trappor är ofta något som glöms bort och efter ett tag brukar de bli rätt slitna. Därför är det kanske dags för dig att köpa en ny? Att byta trappa är inte så svårt som man tror. När det väl är gjort, kan du njuta av den i många år framöver. Hos oss kan du köpa din nya trappa online. Aldrig har det varit smidigare.

  • Trappor för alla ändamål
  • Fixa din trappa med trapprenoveringskit
  • Fraktfri hemleverans

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Trappa upp en nivå

Trappor för olika utrymmen

När du har kommit fram till att du vill byta trappa, kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Det finns många olika slags trappor. Vill du till exempel ha en smidig trappa med designad look och som är snygg att titta på, ska du definitivt välja en Spiraltrappa. Den blir ett häftig inslag i ditt hus och passar till runda, raka och fyrkantiga öppningar. Om du däremot har minimalt med utrymme kan det passa bra med en Spartrappa. Trappstegen kan oftast regleras i både svängning och höjd, vilket sparar utrymme. Dessa trappor passar till raka och rektangulära öppningar. Rak trappa är även något du hittar i vårt breda sortiment. Det är en lite vanligare modell, men minst lika snygg. Vilken trappa du än väljer kommer det bli snyggt inslag i ditt hem.

Montera trappan själv

När du väl har bestämt dig för en trappa, kan du med hjälp av monteringsanvisningar själv sätta ihop och montera den. Det är enklare än du tror. Med våra priser kan du dessutom bygga trappa till ett lägre pris. Vi har ett brett sortiment av både snygga och praktiska trappor. Tveka inte med att kontakta vår kunniga kundservice för råd och tips.