Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Spartrappa Dolle Dallas Onebox 1/4 Svängd

Spartrappa Dolle
Dallas Onebox 1/4 Svängd

fr.16 859 kr

Se priset!

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 699 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Spartrappa Dolle Dallas Onebox 1/4 Svängd är en lätt och elegant modultrappa. Trappan har 11 multiplexsteg i lackerat trä. Den maximala höjden är 300 cm och det är möjligt att köpa skyddsräcke för trappavsats.
Varumärke

Beskrivning

Spartrappa Dolle Dallas Onebox 1/4 Svängd är en lätt och elegant modultrappa. Trappan har 11 multiplexsteg i lackerat trä. Den maximala höjden är 300 cm och det är möjligt att köpa skyddsräcke för trappavsats.
Enkel, lätt och mångsidig trappa
Dallas är i sin enkelhet en vanlig platsbesparande trappa, med en ljus diskret design. Det är möjligt att ta bort ett eller flera steg om höjden är mindre än 300 cm. Varje steg kan justeras till mellan 19 och 25 cm. Räcke och ledstång fästs på två steg med ett avstånd på 13,2 cm och ökar båda komfort och stabilitet. Dallas trappan kan monteras på bara en dag, tack vare dess enkla och modulära konstruktion. Trappans stålkonstruktion är pulverlackerad och ledstången är gjorda av färgad UV-beständig PVC, vilket gör trappan mycket slitstark.

En fin kombination av säkerhet och bekvämlighet
Dallas är en solid och slitstark trappa skapad för vardagligt bruk. Trappan är certifierad och uppfyller gällande lastkrav i enlighet med europeiska byggföreskrifter (EUROCODE). Dolle uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering. Som standard levereras trappan med ett räcke på ena sidan och ytterligare räcken till den andra sidan kan köpas till. För att öka säkerheten för barn kan du lägga till barnlister, som monteras nedan stegarna och minskar det fria avstånd däremellan. Det är även möjligt att lägga till ett skyddsräcke till toppen av trappan, vilket ger en fin och säker finish på trappan. Avsluta med Dolle täcklock kit, som är utformad för att dölja skruvarna som används för att säkra trappan.

Övrigt
- FSC®-certifierat trä
- Stabilt och slitstark
- Enkel och diskret design
- Justerbar höjd på trappsteg
- Enkel montering

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDolle
Art.Nr.1077035-0100D
MaterialSteg i bokfanér
SerieDallas
TypSpartrappa
Längd1840 mm
Max Takhöjd3000 mm
UtförandeL-Form
Rek Öppningsmått760x1860 mm
Bredd690 mm
FärgAntracit, Grå, Svart