Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Spartrappa Dolle Frankfurt Ek Oljad Rak Classic III

Spartrappa Dolle
Frankfurt Ek Oljad Rak Classic III
Svart, LxB: 1820x690 mm

24 414 kr

Se priset!

Längd
Rek Öppningsmått
Färg: Svart
Spartrappa Dolle Frankfurt Ek Oljad Rak Classic III

Frankfurt Ek Oljad Rak Classic III

Svart, LxB: 1820x690 mm
24 414 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 495 kr

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Frankfurt är en platsbesparande trappa som kombinerar komplett komfort med bra flexibilitet i en snygg design. Det är en praktisk trapp i en elegant design.
Varumärke

Beskrivning

Frankfurt är en platsbesparande trappa som kombinerar komplett komfort med bra flexibilitet i en snygg design. Det är en praktisk trapp i en elegant design.
Frankfurt är en modulär trappa designad för dig som saknar utrymme men inte vill äventyra säkerhet, komfort och kvalitet. Dolles steg och räcken är gjorda av högkvalitativt FSC®-certifierat trä som är speciellt utvalt för att ge en exklusiv och elegant trappa. Strukturelementen är gjorda av pulverlackerat stål i olika färger med en halvblank yta – för en naturlig elegans. Med den modulära designen är trappan enkel att installera. En enkel videoguide ingår där du kan se hur du själv kan installera din nya trappa - enkelt och snabbt.

Genom att forma trappans modulära struktur till ditt rum skapas ett helt unikt intryck. Upp till 13 steg ingår, vilket ger en maximal golvhöjd på 301 cm. Varje steg har en justerbar höjd mellan 18,5 och 21,5 cm. Väggfästen ingår för att öka trappans stabilitet. Dolles steg och räcken är gjorda av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja. Trapporna har fått en miljövänlig ytbehandling för att lyfta fram de estetiska elementen i träet med en naturlig finish. Njut av känslan av en trappa med kvalitetsträ!

Räckena är pulverlackerade i samma moderna halvblanka färg som strukturelementen och även gjorda i samma massiva träsort som de trappsteg du väljer - så enkelt och så elegant! Säkerhet kommer först. Trappan överensstämmer helt med de europeiska lastkraven som definieras i de europeiska byggförordningarna (EUROCODE). Dolle uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Trappan är framtagen med fokus på design finish och förpackningen innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar. Resultatet är då en vacker trappa med rena linjer och ett enkelt, elegant utseende. Skapa en fin visuell touch och extra säkerhet genom att lägga till räcken till trappavsatsen i samma design som ditt trappräcke. Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att öka både säkerhet och komfort kan ytterligare ett trappräcke läggas till och köpas separat. Barnlister kan tilläggas för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. De monteras under varje steg och finns i färger som matchar resten av din valda trappa.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDolle
Art.Nr.5084068-0100
MaterialEk
SerieFrankfurt
TypSpartrappa
Längd1820 mm
Max Takhöjd2220-2580 mm
UtförandeRak
Antal Steg11 st
Rek Öppningsmått760x1820 mm
Bredd690 mm
FärgSvart
EAN-nr5708580296626