Filtrera

70kr
3591kr
70
70
3591
3591

Visa endast kampanjartiklar

(41)

berg & berg

(142)

herrljunga ledstångsfabrik

(27)

lundbergs

(49)

Ek

(8)

MDF

(12)

Trä

(21)

Aluminium

(4)

Valnötsfanér

(1)

Mässing

(1)

Endast snabbleverans

(49)

Classic Lackad Ek

(2)

Classic Oljad Ek

(2)

Premium Country Ek Oljad

(2)

Premium Country Oljad Ek

(1)

Premium Grundoljad Ek

(1)

Premium Lackad Ek

(4)

Premium Nordic White Ek

(4)

Premium Obehandlad Ek

(4)

Premium Oljad Ek

(4)

Rustic Lackad Ek

(2)

Rustic Oljad Ek

(2)

Standard

(5)

Trend Laminat Ek

(3)

Trend Laminat Grå

(3)

Trend Laminat Mörk Ek

(3)

Trend Laminat Vit

(3)

Sortera

49 Produkter

Trapprenovering Lundbergs Valnöt

Trapprenovering Lundbergs Valnöt

fr. 231 kr

Kampanj

43h kvar!

Vanliga frågor om

Vad använder jag vid en trapprenovering?
Hur sätts delarna fast vid trapprenoveringen?
Hur gör jag monteringen?
Är det lönsamt att göra en trapprenovering?
Du har sett 36 av 49 produkter
1 av 2

Om du har en trappa i ditt hus vet du hur viktigt det är för säkerheten att den är hel och saknar skavanker. Naturligtvis är det också viktigt med en hel och snygg trappa för det estetiska intrycket. Det är dock lätt att tro att man behöver bygga om hela trappan eller installera en ny om den befintliga inte håller måttet, men så är inte fallet. Hos Bygghemma kan du köpa trapprenovering samt alla tillbehör du behöver för detta enkelt och smidigt online. Här hittar du allt från trappsteg i olika färger och modeller till lister och fästlim. Med hjälp av vårt sortiment för trapprenovering kan du renoera din trappa som snart blir som ny igen.

Renovera din trappa

Du behöver faktiskt inte riva den gamla och installera en ny för att få en säker och snygg trappa hemma. Med våra trapprenoveringspaket ger du istället din befintliga trappa ett rejält ansiktslyft. Oavsett vad du vill ha för färg och utformning så finns trappsteg och trappnos som passar din stil. Välj bland annat mellan ljust eller mörkt trä, eller varför inte fräscht vitt? Allt du behöver göra för att lyckas med renoveringen är att först mäta din trappa och sedan såga till de nya delarna efter önskade mått. Stegen fästs sedan enkelt med ett fästlim. Metoden fungerar både för öppna och slutna trappor och ger dig en trappa som ser ut som ny på kort tid.

Köp enkel trapprenovering

Hos Bygghemma kan du enkelt köpa ett paket när du ska renovera trappan. Du väljer själv utseende på din nya trappa genom att välja bland många olika färger och träslag. Med denna metod är det enkelt att ge den befintliga trappan en ansiktslyftning utan att behöva bygga om den helt. Om du har fler frågor om trapprenovering kan du vända dig till vår kunniga och trevliga kundtjänst.