Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London
Bubbelbadkar Comfornette London

Bubbelbadkar Comfornette
London

fr.21 990 kr
Välj Blandare
Välj Paket
?
Välj Utförande
?
Välj Underhållsvärme
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Bubbelbadkar Comfornette London är ett modernt badkar med extra baddjup (51cm) och har mycket hög komfort tack vare den vinklade kortsidan. Frontpanel, gavelpanel & bottenventil ingår som standard. Du kan välja om du vill ha ditt bubbelbadkar levererat med eller utan blandare.
Varumärke

Beskrivning

Bubbelbadkar Comfornette London är ett modernt badkar med extra baddjup (51cm) och har mycket hög komfort tack vare den vinklade kortsidan. Frontpanel, gavelpanel & bottenventil ingår som standard. Du kan välja om du vill ha ditt bubbelbadkar levererat med eller utan blandare.
System Classic
Det enklaste massagesystemet där du styr ditt badkar med en ON/OFF knapp. Systemet har 12st massagejets fördelade enligt följande - 6 stycken i långsidorna, 4 st i ryggänden och 2st i fotänden. Jets är i system Classic gjorda av färgad plast.

* Silent System Technology
* 12 jets – Rygg 4st, Sidor 6st, Fot 2st
* Levereras med unik avloppssil
* Inga verktyg eller rengöringsmedel behöver användas.

System Comfort
Ett välutrustade massagesystem med IMS teknologi och Silent System vilket är marknadens tystaste massagesystem. Systemet Comfort har massagezoner där du själv får lyxen att välja massageprogram tillsammans med önskad ljusterapi. Allt styrs via en användarvänliga kontrollpanel på badkarskanten. Även bottenventilen stängs och öppnas elektroniskt via denna panel.
Comfort har 16st massagejets fördelade enligt följande – 6st i långsidorna, 6st i ryggänden och 4st i fotänden. Jets är i system Comfort gjorda av kromad mässing vilket ger en slimmad design.
Badkarets ljusterapi är av LED-belysning och kan väljas med 1,5kW eller 3kW värmare. System Comfort har dessutom möjligheten att använda luftinblandning i massagen för en extra stark massagestyrka.

* IMS technology
* Silent system technology
* 16 jets – Rygg 6st, Sidor 6st, fot 4st
* Luftinblandning för extra stark massage
* Jetsmunstycken i kromad mässing
* 3 Massageprogram

System Premium
Ett system med extra allt, IMS teknologi och Silent System vilket är marknadens tystaste massagesystem. Pulserande massageprogram indelat i zoner framtagna för den bästa tänkbara massageeffekten, detta tillsammans med luftinblandning för extra stark massagestyrka. Välj ett av 5 massageprogram tillsammans med önskad ljusterapi, allt styrs via vår användarvänliga kontrollpanel på badkarskanten. Även bottenventilen stängs och öppnas elektroniskt via denna panel.
Premium har 18st massagejets fördelade enligt följande – 6 st i långsidorna, 6st i ryggänden och 6st i fotänden. Dessutom har System Premium 8st bottenmassagejets. Alltså totalt 26 massagejets, alla gjorda av kromad mässing för en extra slimmad design.

* IMS technology
* Silent system technology
* 18 jets – Rygg 6st, Sidor 6st, fot 6st
* 8st bottenmassage jets* Luftinblandning för extra stark massage
* Jetsmunstycken i kromad mässing
* 5 Massageprogram

Svensk Standard
Ett bad ifrån Comfornette är noga utformat för den svenska badrumsstandarden. Produktionen är placerad i Skene i Västra Götaland, allt för att kunna möta både klimatansvar såsom bistå med snabba leveranser och flexibla service besök om olyckan skulle vara framme. Deras reservdelsgaranti på 10 år, ger en extra trygghet.

30 år i branschen
Ni är i trygga händer, Comfornette har 30 år i branschen. Sedan 1992 har dem tillverkat och monterat badkar och är ett av de äldsta varumärkena i branschen. All verksamhet är förlagd på svensk mark med både produktion och lager i Skene – Västra Götaland.

Material
Badkaret är tillverkad i glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Denna sanitetsakryl är 5mm tjock och är homogent genomfärgad. Dessa speciellt utvalda materialen gör badkaret stabilt samt att det bibehåller vattnets värme. Då ytskikten är av genomfärgad sanitetsakryl kan det enkelt slipas/poleras vid behov.

Sänkt ljudnivå
Genom Silent System Technologies med dess noggrant framtagna flödesberäkningar och speciellt utformade rör-komponenter har pumparna optimerats till marknadens tystaste massagesystem. Tillsammans med en helt slät antibakteriell behandlad slang fri från ftalater så minimeras ljudnivån ifrån annars vanlig turbulens i slangsystemet. Dessutom används inte några manuella vred och luftintag i karets sidor och sargkanter vilket även minimerar ljudkällorna som annars smyger ut den vägen. Allt för en unikt njutningsfull badupplevelse.

Användarvänlig kontrollpanel
Kontrollpanel är framtagen på alla badkar i IMS modeller (Comfort & Premium). Därifrån styr du hela ditt badkar med ett lätt knapptryck.

Minimalistisk design
Badkar är utav genomtänkt design, ingen detalj lämnas åt slumpen. Ett rent nordiskt uttryck tillsammans med en minimalistisk och funktionsvänlig kontrollpanel gör Comfornettes badkar till något helt unikt. Visst är den minimalistiska designen något vackert för ögat men den är faktiskt också en bidragsfaktor till att badkaren kräver drastiskt mycket mindre underhåll. Detta då alla manuella vred, knoppar och kontroller har tagits bort, för att minimera smutsansamling och onödiga ohygieniska skrymslen som är svåra att rengöra. Badkaren styrs helt via en enda kontrollpanel på sargkanten och jetsen är slimmade tillsammans med en sömlös insida.

Rent & fräscht
Comfornettes badkar är noggrant genomtänkta när det kommer till hygien, slangsystemet är speciellt konstruerat så att det dränerar sig själv till 100% efter att du har badat, vilket eliminerar risken för gammalt vatten att bli stående i slangar som kan medföra bakterietillväxt och dålig lukt.

Slang & Kopplingar
Sslangsystemet är noggrant framtaget med en slät insida tillverkad av förädlad polyamid, detta ger många fördelar man inte bör underskatta i valet av massagebadkar. En slät slang minimerar risken för fett och smuts att ansamlas och fastna, dessutom minimeras ljudnivån i ditt badkar då vattnet får mindre turbulens när det passerar i slangen, vilket också skapar en bättre massageeffekt!

Dessutom är system och kopplingar helt fria från lim. Slangen är också fri från ftalater, PVC-plast och andra giftiga ämnen.

Pump
1100W pumpen är en noggrant framtagen pump med grundligt utförda flödesberäkningar för att ge den absolut bästa effekten tillsammans med den lägsta möjliga ljudnivån.

IMS
Med ett intelligent massage system (IMS) styrs badkaret helt elektroniskt via en användarvänlig kontrollpanel på badkarets sargkant. IMS är standard i Comfornette Comfort & Premium system och möjliggör automatiska massageprogram. du slipper den gamla tekniken med manuella vred som blir tröga med tiden och ansamlar onödig smuts.

Styrbox
Styrboxen är CE-märkt och både systemet samt elektroniken är svenskutvecklad, testad och godkänd av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Styrbox-systemet utför dessutom en säkerhetskontroll 10 gånger per sekund så att du skall kunna känna dig helt trygg.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeComfornette
Art.Nr.LONDON-CLASS-H-UC
BlandareElipse, Quattro, Utan Blandare
PaketLondon Classic, London Comfort, London Premium
UtförandeLondon Höger, London Vänster
Längd1580 mm
Bredd700 mm
RyggmassageJa
BottenventilJa
FärgVit
Front och GavelJa
MaterialAkryl
PlaceringHörn
SerieLondon
FormRektangulär
TypBubbelbadkar
Baddjup510 mm
FotmassageJa
Höjd640 mm
IP-KlassningIPX5
Effekt1130 W
ÖverfyllnadsskyddNej
RadioNej
SidomassageJa
Antal Personer1 st
Volym180 l
ManöverpanelJa, Nej
Underhållsvärme1,5kW 10A, 3kW 16A, Nej
BelysningJa, Nej
BottenmassageNej, Ja
LjusterapiNej, Ja