Populära varumärken

Allt för ditt badrum

Badrummet är husets mest personliga rum. Med det stora urvalet av produkter för badrummet skapar det glädjande nog alla möjligheter till att välja en helt egen personlig stil.

Låt ditt badrum bli en plats att trivas i

Söker du ett modernt och stilrent badrum, en romantisk plats för stilla stunder, eller kanske ett funktionellt badrum som passar för flera att använda åt gången? Valet är helt ditt eget. Näst efter köket är badrummet det rum vi spenderar mest pengar på. Det är inte så konstigt, då våra badrum både ska vara funktionellt och vackert. Väggar, tak och golv ska stå emot smuts och fukt vilket ställer stora krav på materialens kvalitet. Samtidigt ska badrummet fungera som en privat oas i vårt hektiska vardagsliv. Det är här vi kan hämta kraft med ett härligt bubbel, ta en avslappnande dusch och rå om oss själva ordentligt.

Badrum för alla smaker och plånböcker

Det stora sortimentet av kakel, mosaik och klinkers ger oändliga möjligheter att skapa ramen ett äkta drömbadrum. Numera är även trä ett alternativ för den som söker ett vackert och levande material. Här finns inga begränsningar. Välj efter behag en ångande duschkabin med en mängd funktioner och/eller ett badkar i valfri stil, alltifrån modernaste bubbelbadkar till klenoder med lejontassar.

Badrumsinredning med personlighet

Det är detaljerna som gör det. En vacker blandare, fina badrumsmöbler och en läcker spegel ger karaktär och personlighet. Infällda spotlights och bra badrumsbelysning runt spegeln ger atmosfär och får badrummet att fungera för vad det är till för. Tillsammans skapas en helhet, lätt att trivas i – länge.

Ta fram din kreativa sida, och förverkliga dina drömmars badrum. Det behöver vare sig vara särskilt dyrt eller svårt. Vi har alternativen som gör det möjligt