Installationstjänst badkar

Duschbadkar Svedbergs Z155

Duschbadkar Svedbergs Z155
Duschbadkar Svedbergs Z155
Duschbadkar Svedbergs Z155
Duschbadkar Svedbergs Z155
18%
Rek. pris 13 295 kr
Du sparar 2 431 kr
10 864 kr

Delbetala från  228 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 99 kr

Beskrivning

Duschbadkar Svedbergs Z155 i sanitetsakryl är ett litet och praktiskt badkar med generöst duschutrymme. Badkaret passar dig utmärkt som har litet utrymme men som ändå vill kunna både bada och duscha, eller om det finns barn i hushållet som vill bada. Badkaret har en praktisk liten avställningsyta längst väggen, blir lite störrer i ena hörnan. Med sina nätta och jämna former så har det blivit ett populärt val för personer med mindre utrymme i badrummet. Duschbadkaret Svedbergs Z155 finns att köpa i höger- och vänsterutförande. Levereras med pop-up bottenventil.
Badkaret har en praktisk liten avställningsyta längst väggen, blir lite störrer i ena hörnan. Med sina nätta och jämna former så har det blivit ett populärt val för personer med mindre utrymme i badrummet. Duschbadkaret Svedbergs Z155 finns att köpa i höger- och vänsterutförande. Levereras med pop-up bottenventil.

Komplettera med en badkarsblandare eller ett takduschset med badkarspip.

Rengöring
Rengör efter varje användning för att hindra smuts- och kalkavlagringar. Använd ett milt och skonsamt rengöringsmedel, till exempel ett handdiskmedel och en mjuk borste eller svamp. Skölj av med handduschen. Kalkfläckar tar du enkelt och skonsamt bort med hushållsättika. Gnid på ättikan med en fuktig trasa och skölj bort med vatten.

Egenskaper

VarumärkeSvedbergs
Art.Nr.Z155HS
Längd1550 mm
Bredd850 mm
Höjd610 mm
UtförandeHöger, Vänster
PlaceringHörn
MaterialAkryl
BlandareNej
FärgVit
FormRektangulär
Front och GavelJa, Långsida
ÖverfyllnadsskyddNej
TypDuschbadkar
Baddjup400 mm
Antal Personer1 st
Volym310 l
BottenventilJa
Vikt42 kg