Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Badkar Hafa Aqua 140 C

Badkar Hafa
Aqua 140 C
Utan Blandare

12 315 kr

Se priset!

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Badkar Hafa Aqua 140 C

Aqua 140 C

Utan Blandare
12 315kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 199 kr

Sammanfattning

Badkar Hafa Aqua 140 C är ett familjevänligt hörnbadkar med rena enkla linjer. Har en sittbrunn som gör det praktiskt att bada med barn.
Varumärke

Beskrivning

Badkar Hafa Aqua 140 C är ett familjevänligt hörnbadkar med rena enkla linjer. Har en sittbrunn som gör det praktiskt att bada med barn.
Karet har en förstärkt bottenplatta och elgalvaniserat benstativ för att förhindra rostangrepp. Justerbara fötter gör det lätt att passa in karet på alla golv. Karet levereras med komplett avloppssats.

Material
Karet är framställt i sanitetsakryl av högsta kvalitet och är förstärkt med glasfiberarmerad polyester. Detta ger ett kar med många fördelar. Det håller värmen bra och har en blank och slitstark yta som motverkar uppkomst av mikroorganismer. Sanitetsakrylen är mycket hållbar och lätt att rengöra. Om karet tappar glansen går det utmärkt att vaxa med vanligt bil- eller båtvax. Repor och småskador går lätt att slipa och polera bort eftersom acrylen är genomfärgad.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs merSvensktillverkat, en kvalitetsstämpel
Detta kar är utvecklat, tillverkat och testat i Sverige för högsta möjliga kvalitet, vilket du kommer att märka vid första badet och alla därefter.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1443010-00
Längd1435 mm
Bredd1435 mm
Höjd680 mm
PlaceringHörn
MaterialAkryl
FärgVit
FormAsymmetrisk
Front och GavelJa
SerieAqua
TypHörnbadkar
Baddjup425 mm
Antal Personer1 st
Volym346 l
BlandareNej
BottenventilJa
EAN-nr7330027104560