Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Badkar Nordhem Kungshamn

Badkar Nordhem
Kungshamn

fr.13 312 kr

Kampanj

tom 31/7

Välj Utförande
Välj Materialtyp
Lagervara  - Leveranstid beräknas i kassan.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 199 kr

Sammanfattning

Badkar Nordhem Kungshamn är ett duobadkar som låter två personer bada sida vid sida. Det är kilformat, vilket innebär att ryggändan är bredare än fotändan. Formatet är kompakt och baddjupet är riktigt generöst.
Varumärke

Beskrivning

Badkar Nordhem Kungshamn är ett duobadkar som låter två personer bada sida vid sida. Det är kilformat, vilket innebär att ryggändan är bredare än fotändan. Formatet är kompakt och baddjupet är riktigt generöst.
Kungshamn tillverkas i standardakryl och kan även beställas förstärkt med Nordurit®. Om du inte vill kakla in badkaret finns det paneler som passar fint, finns att köpa som tillval.

OBS! L-panel och frontpanel ingår EJ. Du kan lägga till det under tillval.

Panelen förmonteras och justeras på fabrik. Tänk på att välja rätt panel efter hur du vill placera ditt badkar. Frontpanel används när badkaret placeras i nisch med endast en sida synlig medan L-panel används badkaret placeras i ett hörn, när både en långsida och gavel ska vara synlig.

Modellen finns i både höger- och vänsterutförande. Blandare ingår ej, men finns att köpa som tillval. Sist men inte minst kan du extrautrusta Kungshamn med ett unikt massagesystem, det finns som tillval.

Nordurit
Nordurit förstärker badkarets ramverk och gör det mycket mer hållfast jämfört med ett vanligt akrylbadkar. Förutom att badkaret blir mer slitstarkt så bibehålls även vattentemperaturen betydligt längre då det fungerar som isolering. Idealiskt för inbyggnad, då badkaret flexar minimalt mot vad ett vanligt akrylbadkar gör. Har 30 års konstruktionsgaranti.

Dokument

Recensioner (1)

Egenskaper

VarumärkeNordhem
Art.Nr.BKU1612NHEN
Längd1575 mm
Bredd1180 mm
Höjd640 mm
UtförandeHöger, Vänster
PlaceringHörn
MaterialLucite Akryl
FärgVit
FormAsymmetrisk
Front och GavelHelgjutet kar
ÖverfyllnadsskyddNej
SerieKungshamn
TypHörnbadkar
Baddjup440 mm
Antal Personer2 st
MaterialtypNorduritakryl, Sanitetsakryl
Volym454 l
BlandareNej
BottenventilJa
Vikt37, 43 kg