Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Spegel Lyfco Mist

Spegel Lyfco
Mist

fr.1 589 kr
Välj Storlek
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Spegel Lyfco Mist är en stilren, rektangulär spegel med inbyggd belysning och anti-fog-funktion. LED-lamporna är av hög kvalitet och ger en behaglig och mjuk belysning.
Varumärke

Beskrivning

Spegel Lyfco Mist är en stilren, rektangulär spegel med inbyggd belysning och anti-fog-funktion. LED-lamporna är av hög kvalitet och ger en behaglig och mjuk belysning.
De högkvalitativa 2835 LED-listerna med frostad yta ger behagligt sken direkt i spegeln och låter dig se precis det du behöver se utan att bli bländad. Du styr enkelt belysningen med spegelns touch-knapp. Genom att hålla kvar fingret på knappen kan du dessutom dimma ljuset till den styrka du önskar.

Med den typiskt fuktiga badrumsmiljön i åtanke är spegeln utrustad med en smart anti-fog-funktion som gör att den inte immar igen när du duschar varmt. Den imfria funktionen möjliggörs genom att spegelns baksida har försetts med en tunn film med inbyggda värmeslingor. När elslingorna värmer upp spegeln dunstar kondens och imma bort. Även anti-fog-funktionen slås på och av med en integrerad touch-knapp.

Spegelglaset är kopparfritt vilket innebär att oxidering undviks, vilket är en av de vanligaste orsakerna till att speglar blir fläckiga. Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet och kommer se ny ut under lång tid framöver. Spegelglaset är 5 mm tjockt.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.206-6-140L
SerieMist
FärgTransparent
Storlek800x600, 900x700 mm
Bredd800, 900 mm
Höjd600, 700 mm
BelysningJa, LED
IP-KlassningIP44
TypSpegel
EnergieffektivitetA++-A
Ingår LjuskällaJa
FormRektangulär
Spänning230 V
DimbarJa