Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Tvättställsskåp Hafa Go 2 Lådor Ek

Tvättställsskåp Hafa
Go 2 Lådor Ek

fr.5 869 kr

Sänkt pris!

på utvalda

Välj Färg
Välj Bredd

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 199 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Hafa Go tvättställsskåp är praktiska och stilrena badrumsmöbler med släta fronter. Komplettera med tvättställ och sätt din stil genom att komplettera med något av våra handtag. Mjukstängande lådor med fullutdrag ger bra överblick över innehållet.
Varumärke

Beskrivning

Hafa Go tvättställsskåp är praktiska och stilrena badrumsmöbler med släta fronter. Komplettera med tvättställ och sätt din stil genom att komplettera med något av våra handtag. Mjukstängande lådor med fullutdrag ger bra överblick över innehållet.
Badrumsskåpet är färdigmonterat och enkelt att installera med väggskena och justerbara upphängningsbeslag samt utrymme förberett för både vägg- och golvavlopp. Hafa Go badrumsskåp kommer i flera olika storlekar och färger, antingen med en matt lackerad yta eller en yta av matt lackerad ekfaner. Köp till tvättställ, handtag, blandare, bottenventil, vattenlås samt eluttag.

Rengöring
För att din möbel ska hålla sig i gott skick länge är det viktigt att du tar hand om den. Våra möbler är tillverkade i material som har god fuktbeständighet men ska ändå inte utsättas för vatten i stor utsträckning. Torka alltid bort vatten som hamnar på möbeln. Rengöring av våra möbler sker enklast med en fuktig trasa med eventuellt lite vanligt miljövänligt rengöringsmedel. Du ska undvika rengöringsmedel och produkter som innehåller slipmedel, syror, ammoniak, aceton eller andra kemikalier (såsom skurpulver, hårspray, hårfärg, bleknings-, hårborttagnings- och nagellackborttagningsmedel etc.). Skulle något av ovanstående hamna på möbeln bör detta omedelbart tas bort för att undvika skador. Undvik vassa verktyg i närheten av möbeln som kan skada ytskiktet.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs mer

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1580070H
SerieGo
FärgLjus Ek, Mörk Ek
Bredd600, 800, 1000 mm
Höjd460 mm
Djup456 mm
TvättställNej
YtaMatt
BelysningNej
HandtagNej
BlandareNej
EluttagNej
TypTvättställsskåp
UtseendeMatt
BottenventilNej
YtbehandlingLackad
Färg StommeLackerad
Färg Front och GavelMatt lack
StommeSpånskiva
FrontMDF
Garanti25 år
MaterialSpånskiva/MDF
LådaJa