Handdukskrok Tapwell TA241 2-pack
Handdukskrok Tapwell TA241 2-pack

Handdukskrok Tapwell
TA241 2-pack
Svart Krom

355 kr 395:-

Se priset!

Färg: Svart Krom
Beställningsvara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

En stilren och praktisk handdukskrok från Tapwell som säljs i 2-pack.
Varumärke

Beskrivning

En stilren och praktisk handdukskrok från Tapwell som säljs i 2-pack.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Recensioner (2)

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9419053
Diameter15 mm
FärgSvart Krom
YtaBlank
Djup30 mm
Höjd15 mm
Antal Krokar1
Bredd15 mm
MonteringSkruvas
MaterialMässing
SerieTA
TypHanddukskrok
RSK-nr8754756
EAN-nr7350004674039