Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Handdukskrok Tapwell TA243

Handdukskrok Tapwell
TA243
Borstad Nickel

169 kr

Se priset!

Färg: Borstad Nickel
Handdukskrok Tapwell TA243

TA243

Borstad Nickel
169 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

En stor handdukskrok från Tapwell med en diameter på 30 mm.
Varumärke

Beskrivning

En stor handdukskrok från Tapwell med en diameter på 30 mm.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9420931
Diameter30 mm
MonteringSkruvas
FärgBorstad Nickel
YtaMatt
Antal Krokar1
Antal1 st/frp
VäggmonteradJa
MaterialMässing
SerieTA
TypHanddukskrok
Djup36 mm
Höjd30 mm
Bredd30 mm
RSK-nr8754851
EAN-nr7350004675401