Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Toalettpappershållare Tapwell TA235 utan Lock

Toalettpappershållare Tapwell
TA235 utan Lock
Borstad Nickel

671 kr

Se priset!

Färg: Borstad Nickel
Toalettpappershållare Tapwell TA235 utan Lock

TA235 utan Lock

Borstad Nickel
671 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

En stilren toalettpappershållare från Tapwell som enkelt skruvas upp på vägg.
Varumärke

Beskrivning

En stilren toalettpappershållare från Tapwell som enkelt skruvas upp på vägg.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9420746
MonteringSkruvas
FärgBorstad Nickel
UtförandeVägghängd
YtaMatt
Djup73 mm
Höjd102 mm
Bredd149 mm
MaterialMässing
SerieTA
TypToalettpappershållare
RSK-nr8744026
EAN-nr7350005004217