Toalettpappershållare Tapwell TA236 med Lock
Toalettpappershållare Tapwell TA236 med Lock
Toalettpappershållare Tapwell TA236 med Lock

Toalettpappershållare Tapwell
TA236 med Lock

fr. 476 krOrd. 535:-

Kampanj

tom 31/10

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Toalettpappershållare från Tapwell med lock som enkelt skruvas upp på väggen.
Varumärke

Beskrivning

Toalettpappershållare från Tapwell med lock som enkelt skruvas upp på väggen.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.337216T
MonteringSkruvas
MaterialMässing
SerieTA
TypToalettpappershållare
Djup120 mm
Höjd138 mm
Bredd148 mm
FärgAscot Grey, Borstad Black Chrome, Borstad Nickel, Honey Gold, Koppar, Krom, Matt Svart, Polerad Mässing, Svart Krom
YtaBlank, Matt