Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Tvålhylla Tapwell TA156
Tvålhylla Tapwell TA156
Tvålhylla Tapwell TA156

Tvålhylla Tapwell
TA156
Krom

636 kr

Se priset!

Färg: Krom
Tvålhylla Tapwell TA156

TA156

Krom
636 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Tvålhylla från Tapwell i stilren design som monteras i hörn. Matcha den med övriga detaljer i badrummet.
Varumärke

Beskrivning

Tvålhylla från Tapwell i stilren design som monteras i hörn. Matcha den med övriga detaljer i badrummet.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9419029
MonteringSkruvas
FärgKrom
YtaBlank
Djup160 mm
Bredd209,3 mm
MaterialMässing
SerieTA
TypTvålhylla
RSK-nr8507785
EAN-nr7350004673537