42% Rabatt

Badkarsblandare Mora One

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 6 116 kr

Du sparar 2 553 kr

3 563 kr

Delbetala från 164 kr/mån

Beställningsvara
- Levereras normalt inom Ej angivet.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Dusch- och badkarsblandare Mora One är en tvågrepps tryckbalanserad termostatblandare i krom med Eco-stopp och säkerhetsspärr vid 38° grader. Väldigt praktisk då den fungerar som duschblandare och som badkarsblandare. Utloppspipen har en inbyggd omkastare så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan skifta. Badkarsblandaren är utrustad med både energi- och vattenbesparingsfunktioner som Ecosafe och Mora Eco. Komplettera med ett duschset för att få komplett lösning. Badkarsblandare Mora One finns att köpa som 150 eller 160 cc.

Läs mer
Övrigt
- Eco-stopp.
- Säkerhetsspärr 38°.
- 150 cc = Ansl. inv. G3/4.
- Tryckbalanserad termostatinsats.
- Utloppspip med inbyggd omkastare.
- Piputsprång med väggbricka 195 mm.
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717.

EcoSafe
Vår tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att vi gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. Vi har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang vi kan uppbringa här på företaget. Tillsammans har vi gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i våra produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av våra kunder som varje dag använder våra kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Express fill
Blandare med Express Fill har ett extra högt flöde vid påfyllning av badkar. Detta gör att du kan komma i badet snabbare.

Comfort shower
Våra termostatblandare garanterar en jämn och stabil temperatur även vid tryck- och tempera-turvariationer i systemet. Detta gör att duschen blir den avslapnande upplevelse som behövs i det stressiga vardagslivet.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

Varumärke Mora
Art.Nr. 8362033M
Serie One
Typ Badkarsblandare
Färg Krom
CC-mått 150, 160 mm
Piputsprång 120 mm
Grepp Tvågreppsblandare
Bredd 296 mm
Utlopp Nedåt
Duschanslutning G 1/2
Funktion Ecosafe, Mora Eco, Express Fill
Handdusch Nej
Termostat Ja

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Serie
Färg
CC-mått
Piputsprång
Grepp
Bredd
Utlopp
Funktion
Termostat
Anslutning
3 563 kr
6 116 kr
One
Krom
150, 160 mm
120 mm
Tvågreppsblandare
296 mm
Nedåt
Ecosafe, Mora Eco, Express Fill
Ja
-
1 328 kr
2 338 kr
Nautic
Krom
160 mm
350 mm
Ettgreppsblandare
-
Sido
-
Nej
Bakåt
Visa Produkt
1 688 kr
3 358 kr
Cera
-
-
117 mm
Tvågreppsblandare
274 mm
Nedåt
Eco-funktion
Ja
Bakåt
Visa Produkt
1 729 kr
3 586 kr
9000E
Krom
-
125 mm
Tvågreppsblandare
303 mm
Nedåt
Ecosafe, Eco Plus
Ja
-
Visa Produkt
1 938 kr
3 705 kr
MMIX
Krom/Svart
160 mm
117 mm
Tvågreppsblandare
300 mm
Nedåt
Ecosafe
Ja
Bakåt
Visa Produkt