Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Sargblandare Tapwell BI 047
Sargblandare Tapwell BI 047
Sargblandare Tapwell BI 047

Sargblandare Tapwell
BI 047

fr.5 665 kr

Se priset!

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad 149 kr

Sammanfattning

Sargblandare Tapwell BI 047 är en dusch- och badkarsblandare med handdusch. Denna blandare är avsedd för sargmontage, 3 hål.
Varumärke

Beskrivning

Sargblandare Tapwell BI 047 är en dusch- och badkarsblandare med handdusch. Denna blandare är avsedd för sargmontage, 3 hål.
Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässings- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.336944T
SerieBI
TypSargblandare 3-håls
FärgBlack Chrome, Borstad Black Chrome, Borstad Nickel, Honey Gold, Koppar, Krom, Mattsvart, Mässing
Piputsprång160 mm
GreppEttgreppsblandare
MaterialMässing
TermostatNej