Duschhörn Hafa Igloo Pro J
Duschhörn Hafa Igloo Pro J

Duschhörn Hafa
Igloo Pro J

7 005 kr9 340:-

25%

Välj Storlek
Välj Utförande
Välj Glastyp
Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Duschhörn Hafa Igloo Pro J är ett snabbmonterad duschhörn med limbara profiler i aluminium. Enkel att installera och justera för en person med Hafa's InstaQuick™. Duschhörnet består av en svängdbar J-dörr oc h en svängbar rak dörr alternativt en fast vägg. Dörrarna är vändbara så du kan välja vilka väggar dem ska installeras på. Tillverkade av 6 mm härdat säkerhetsglas. För att glasdörrarna inte ska ta i golvet, lyfter de 8 mm vid öppning. Kan monteras med 12 mm utanpåliggande rör, cc 35 mm. Handtag och släplist ingår.
Varumärke

Beskrivning

Rengöring
Skrapa av duschväggar och golv med en gummiskrapa varje gång du duschat så håller du rent och fräscht. Det är också viktigt att rummet har god ventilation. Använd t.ex. en badrumsfläkt för att förhindra att det bildas kondens och mögelsvamp. Gör rent ofta och använd vanliga rengörningsmedel. Undvik att använda stålull eller grön fibersvamp och var försiktig med saltsyra, svavelsyra och kaustiksoda. Lösningsmedel som aceton, förtunningsmedel eller trikoretylen är också skadligt vid rengörning.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs mer

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1450450H
Storlek1000x800, 1300x800, 700x800, 800x800, 900x800 mm
Höjd2000 mm
ProfilAluminium
SerieIgloo Pro
UtförandeSvängd Dörr+Fast Vägg, Svängd Dörr+Rak Dörr
GlastypFrostat glas, Klarglas
MaterialHärdat säkerhetsglas
FormRund
TypDuschhörn