Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Pinnhanddusch Dornbracht 1jet

Pinnhanddusch Dornbracht
1jet

fr.2 219 kr

Se priset!

Välj Färg
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Pinnhanddusch från Dornbracht med antikalksystem är egensäker mot återrinning. Flöde max. 15 l/min.
Varumärke

Beskrivning

Pinnhanddusch från Dornbracht med antikalksystem är egensäker mot återrinning. Flöde max. 15 l/min.
Dornbracht sätter ständigt nya standarder, både funktionella och estetiska med sina blandare och duschlösningar. Företaget investerar hela tiden i nya vägar och idéer och med reflektioner över badrumsarkitektur, kultur och mänskliga behov tar man hänsyn till vattnets olika uttryck.

Dornbracht står för förstklassig kvalitet, avancerad produktion och banbrytande design. Med sina premiumprodukter, som har vunnit många internationella priser, agerar detta tyska familjeägda företag som drivkraften bakom utveckling och trender för en hel bransch, över hela världen.

Rengöring
För att bibehålla produkten i bästa skick rekommenderas regelbunden rengöring. Använd ett milt rengöringsmedel eller tvålvatten och undvik medel med slipande verkan. Använd endast rengöringsmedel som är avsett för produktens specifika ytbehandling och följ alltid bruksanvisningen noggrant. Spraya aldrig direkt på produkten utan först på en mjuk, ren trasa och applicera sedan på produkten. Skölj sedan rikligt med vatten. Förebygg kalkavlagringar genom att torka av produkten regelbundet med en mjuk trasa.

Egenskaper

VarumärkeDornbracht
Art.Nr.28019979-00D
FärgKrom, Matt Platina
Diameter26 mm
DuschanslutningG 1/2
BlandareNej
MaterialPlast
TypHanddusch
Längd223 mm