Duschset FM Mattsson 9000E II

Duschset FM Mattsson
9000E II
160 cc

1 816 krOrd. 3 285:-

Se priset!

CC-mått

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Duschset FM Mattsson 9000E II är ett snyggt, enkelt och framför allt prisvärt duschpaket i krom. Detta duschset är utrustad med flera funktioner och finns att köpa som 150 cc och 160 cc. Säkerhetsblandare FM Mattsson 8210-1000 (inkl. schampohylla FMM 9304-0800) med duschset FM Mattsson 9470-1000.
Varumärke

Beskrivning

Duschset FM Mattsson 9000E II är ett snyggt, enkelt och framför allt prisvärt duschpaket i krom. Detta duschset är utrustad med flera funktioner och finns att köpa som 150 cc och 160 cc. Säkerhetsblandare FM Mattsson 8210-1000 (inkl. schampohylla FMM 9304-0800) med duschset FM Mattsson 9470-1000.
Bra att tänka på är att välja rätt blandarfäste. Kolla därför alltid cc-måttet samt vilken anslutning du behöver innan du väljer blandarfästet.

Duschpaketet FM Mattsson 9000E II som inkluderar säkerhetsblandare i ny design med schampohylla, samt duschstång med väggtätning och tvålhylla. Blandarens nya, stilrena form kompletterar de unika funktioner och den miljöhänsyn som kännetecknar 9000E-serien. Smart teknik spar vatten och energi utan att tumma på bekvämligheten för dig som användare. Slang 1,75 meter.

Övrigt
Duschansl. utsprång från vägg: 70 mm.
Säkerhetsblandare FM Mattsson 8210-1000, schampohylla FMM 9304-0800 och duschset FM Mattsson 9470-1000.
Duschsetet har handdusch med kalkavvisande sil och Eco Flow 9 l/min, slang, duschstång med väggtätning och transparent tvålhylla.

5 års Tempgaranti
Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos våra säkerhetsblandare. Vi garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar vi felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

5 års Kalkgaranti
Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos våra blandare. Det garanterar vi. Vi åtar oss att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Ecosafe
Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

Eco plus
Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt, och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

Eco flow
Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

Safe temp
Jämn temperatur. Vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Recensioner (1)

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.8217-1000
FärgKrom
CC-mått160 mm
Bredd303 mm
DuschanslutningG 1/2
Höjd750 mm
UtloppNedåt
TakduschNej
HandduschJa
BlandareJa
FunktionEcosafe, Eco Plus, Eco Flow
Serie9000E II
TypDuschset
Duschhuvud80 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1,75 m
RSK-nr8377378
EAN-nr7391887243233