Duschset Mora Cera S5 Vaska

Duschset Mora Cera S5 Vaska
Duschset Mora Cera S5 Vaska
Duschset Mora Cera S5 Vaska
Duschset Mora Cera S5 Vaska
38%
Rek. pris 1 411 kr
Du sparar  530 kr
881 kr

Delbetala från 53 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Duschset Mora Cera S5 Vaska i krom är enkel och stilren i sitt utförande. Handduschens sil har en diameter på Ø95 mm och ger dig en härlig duschkänsla. Duschset Mora Cera S5 Vaska levereras utan duschblandare, välj fritt från vårt breda sortiment av duschblandare. Duschfästena kan justeras mellan 350-790 mm.
Mora Cera S5 Vaska med duschstång och rörklammer för montering på rör 40 cc. Med tvålhylla och handdusch. Ett enkelt sätt att montera en duschanordning utanpå befintlig rördragning, utan att behöva göra ytterligare hål i väggen.

Övrigt
- Med tvålkopp.
- För 40 cc rördragning.
- Valbar anslutning med/utan luftinblandning.
- Två st klammer för rör 12-15 mm med fästvinklar ingår.
- Handdusch Mora Cera med antikalksystemet "Easy-Clean".
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang.
- Luftinblandning ger komfortflöde vid 6 l/min, maxflöde 10 l/min.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

No PVC
Genom medvetna materialval har vi utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material vi använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Easy-Clean
Våra duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.130323
FärgKrom
DuschanslutningG 1/2
Höjd790 mm
TakduschNej
HandduschJa
BlandareNej
SerieCera
TypDuschset
Duschhuvud95 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1,75 m
RSK-nr8195799
EAN-nr7391887243356