Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Duschset Mora Cera Shower Kit

Duschset Mora
Cera Shower Kit

fr.2 509 kr

Se priset!

Välj CC-mått
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Duschset Mora Cera Shower Kit är ett komplett duschpaket i krom med duschstång, tvålkopp, handdusch, duschslang och en termostatblandare med anslutning nedåt. Blandaren är utrustad med vattenbespringsfunktionen Mora Eco samt med säkerhetsspärr vid 38°C. Duschmunstycket är utrustat med antikalksystemet Easy Clean.
Varumärke

Beskrivning

Duschset Mora Cera Shower Kit är ett komplett duschpaket i krom med duschstång, tvålkopp, handdusch, duschslang och en termostatblandare med anslutning nedåt. Blandaren är utrustad med vattenbespringsfunktionen Mora Eco samt med säkerhetsspärr vid 38°C. Duschmunstycket är utrustat med antikalksystemet Easy Clean.
Mora Cera dusch finns i flera varianter och är en del i en produktserie för att skapa ett enhetligt intryck och känsla i ditt hem. Välj bland takdusch-, handduschset eller ett helt badrumspaket. Hela Mora Cera-serien är utvecklad för att vara ett miljö- och energisäkert val för hela familjen.

Duschblandare Mora Cera
- Säkerhetsspärr 38° och 42°
- Eco stop 6 l/min vid 3 bar
- Kompenserar temperatur- och tryckvariationer
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717
- Extra greppvänliga vred, godkänd av svenska reumatikerförbundet

Duschset Mora Cera
- Med antikalksystem Easy-Clean
- Reglerbart duschrör mellan 350-790 mm
- Valbar anslutning med/utan luftinblandning
- Duschstången har variabelt cc-mått för befintliga skruvhål
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang
- Luftinblandning ger komfortflöde vid 6 l/min, maxflöde 10 l/min

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära Moras Eco-symbol. Moras blandare för kök och tvättställ samt deras duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla deras termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Easy-Clean
Moras duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

No PVC
Genom medvetna materialval har Mora utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material de använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.241300M
FärgKrom
CC-mått150, 160 mm
DuschanslutningG 1/2
Höjd790 mm
UtloppNedåt
TakduschNej
HandduschJa
BlandareJa
FunktionMora Eco, Easy Clean
SerieCera
TypDuschset
Duschhuvud95 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1.75 m