Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Duschset Mora MMIX Shower Kit 160 cc
Duschset Mora MMIX Shower Kit 160 cc
Duschset Mora MMIX Shower Kit 160 cc

Duschset Mora
MMIX Shower Kit 160 cc

2 789 kr

Se priset!

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Duschset Mora MMIX Shower Kit 160 cc

MMIX Shower Kit 160 cc

2 789 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Duschset Mora MMIX Shower Kit i krom/svart är ett perfekt duschpaket för dig som endast vill piffa till badrummet lite utan någon större renovering. Utrustad med energi- och vattenbesparande funktioner som Ecosafe och Mora Eco, blandaren är dessutom blyfri.
Varumärke

Beskrivning

Duschset Mora MMIX Shower Kit i krom/svart är ett perfekt duschpaket för dig som endast vill piffa till badrummet lite utan någon större renovering. Utrustad med energi- och vattenbesparande funktioner som Ecosafe och Mora Eco, blandaren är dessutom blyfri.
Mora MMIX kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös och sammanhängande stil över hela serien. Vårt unika miljökoncept EcoSafe™ ligger till grund för utvecklingsarbetet och bidrar till låg energiförbrukning och långsiktig miljöhänsyn. Blandarna är blyfria.

Duschblandare Mora MMIX (731000.0011)
- Eco-stopp.
- Säkerhetsspärr 38°.
- Lead Free (blyfri).
- Tryckbalanserad termostatinsats.
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717.

Duschset Mora MMIX (130310)
- Med tvålkopp.
- Med antikalksystem "Easy-Clean".
- Med variabelt c/c-mått för befintliga skruvhål.
- Eco (energi och vattenbesparande handdusch 9 l/min).
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang.

EcoSafe
Vår tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att vi gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. Vi har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang vi kan uppbringa här på företaget. Tillsammans har vi gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i våra produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av våra kunder som varje dag använder våra kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Easy-Clean
Våra duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

Safe Touch
Tack vare ytterhöljet på produkter med Safe Touch, håller sig utsidan av blandaren relativt sval vid beröring. Produkter med funktionen Safe Touch lämpar sig i miljöer med särskilda krav, till exempel inom äldrevård och offentliga miljöer.

Comfort Shower
Våra termostatblandare garanterar en jämn och stabil temperatur även vid tryck- och tempera-turvariationer i systemet. Detta gör att duschen blir den avslapnande upplevelse som behövs i det stressiga vardagslivet.

No PVC
Genom medvetna materialval har vi utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material vi använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Lead Free
Lead Free innebär att vi bytt ut det bly som normalt finns i mässinglegeringar. På så sätt får vi produkter med en mindre miljöpåverkan. Ett stort steg för miljön och en trygghet för dig som använder våra produkter varje dag

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.731320.0011
FärgKrom/Svart
CC-mått160 mm
Bredd300 mm
DuschanslutningG 1/2
Höjd790 mm
UtloppNedåt
TakduschNej
HandduschJa
BlandareJa
FunktionEcosafe
SerieMMIX
TypDuschset
Duschhuvud80 mm
MonteringFör vägg
GreppTvågreppsblandare
Längd Slang1,75 m
TermostatJa
RSK-nr8344037
EAN-nr7391887229459