20% Rabatt

Duschset Mora One Shower Kit CC Mått: 160

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 6 631 kr

Du sparar 1 326 kr

5 305 kr

Delbetala från 244 kr/mån

Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Duschset Mora One Shower Kit i krom är ett komplett duschpaket med duschset och termostatblandare. Stilrena former och modern design så passar detta duschset de flesta badrum. Levereras med en tryckbalanserad termostatblandare med Eco-stopp och säkerhetsspärr vid 38° grader. Duschpaketet är utrustad med funktioner för energi- och vattenbesparing som Ecosafe och Mora Eco. Duschset Mora One Shower Kit finns att köpa som 150 eller 160 cc.

Läs mer
Duschblandare Mora One (art-nr: 261000)
- Eco-stopp.
- Säkerhetsspärr 38°.
- Tryckbalanserad termostatinsats.
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717.

Duschset Mora One (art-nr: 130340)
- Med antikalksystem "Easy-Clean".
- Med variabelt c/c-mått för befintliga skruvhål.
- Eco (Energi och vattenbesparande handdusch 9 l/min).
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang.

EcoSafe
Vår tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att vi gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. Vi har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang vi kan uppbringa här på företaget. Tillsammans har vi gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i våra produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av våra kunder som varje dag använder våra kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Comfort shower
Våra termostatblandare garanterar en jämn och stabil temperatur även vid tryck- och tempera-turvariationer i systemet. Detta gör att duschen blir den avslapnande upplevelse som behövs i det stressiga vardagslivet.

No PVC
Genom medvetna materialval har vi utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material vi använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Easy-Clean
Våra duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

Varumärke Mora
Art.Nr. 8282831
Färg Krom
Höjd 900 mm
CC-mått 160 mm
Duschanslutning G 1/2
Utlopp Nedåt
Takdusch Nej
Handdusch Ja
Blandare Ja
Funktion EcoSafe, Mora Eco
Serie One
Montering För vägg
Ean 7391887242632

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Höjd
CC-mått
Utlopp
Blandare
Funktion
Serie
Typ
Duschhuvud
5 305 kr
6 631 kr
Krom
900 mm
150, 160 mm
Nedåt
Ja
EcoSafe, Mora Eco
One
-
-
599 kr
1 163 kr
Krom
790 mm
-
-
Nej
Ecosafe
MMIX
Duschset
80 mm
Visa Produkt
752 kr
1 296 kr
Krom
750 mm
-
-
Nej
Ecosafe, Eco Flow
Siljan
Handdusch
100 mm
Visa Produkt
1 798 kr
3 308 kr
Krom
790 mm
160 mm
Nedåt
Ja
Mora Eco
Cera
Duschset
85 mm
Visa Produkt
1 931 kr
3 655 kr
Krom/Svart
790 mm
160 mm
Nedåt
Ja
Ecosafe
MMIX
Duschset
80 mm
Visa Produkt

Andra som köpte Duschset Mora One Shower Kit köpte också