Installationstjänst takduschset

Takduschset Damixa A-Pex

Takduschset Damixa A-Pex 150

Takduschset Damixa A-Pex
Takduschset Damixa A-Pex
Takduschset Damixa A-Pex
Takduschset Damixa A-Pex
35%

Installation- vi hjälper dig!

Vi erbjuder installation av denna produkt, fyll i ditt postnummer för att få ett pris.

Rek. pris 14 600 kr
9 498 kr

Delbetala från  199 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Takduschset Damixa A-Pex är ett komplett takduschset med takdusch, handdusch, duschslang och termostatblandare i en exklusiv design. Termostat innebär att önskad temperatur kan ställas in och bibehållas trots variationer i systemet. Alla Damixas termostatblandare har testats och kalibrerats innan leverans.
Takduschset från Damixa ur den prisbelönta serien A-Pex! Takduschset Damixa A-Pex är ett komplett takduschset med takdusch, handdusch, duschslang och termostatblandare i en exklusiv design. Termostat innebär att önskad temperatur kan ställas in och bibehållas trots variationer i systemet. Alla Damixas termostatblandare har testats och kalibrerats innan leverans. Skållningsskydd vid 38 grader innebär att en spärr måste passeras om man önskar varmare vatten, detta för att skydda de yngre användarna. Produkten inkuderar en snygg och robust handdusch. Takduschset Damixa A-Pex finns att köpa som 150 eller 160 cc.

Övrigt
- Skållningsskydd.
- Inkluderat duschset.
- Integrerad omskiftare.
- 1500 mm plastslang till dusch, med anti-twist.

Skållningsskydd
Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och Termostater med denna symbol är extra säkra.

Rub Clean
Med Rub-Clean funktionen kan kalk enkelt tas bort från strålsamlare och duschmunstycken utan att dessa behöver avlägsnas eller att kemikaler behöver användas. Gnugga med ett finger över strålsamlaren eller munstyckena på din dusch så tas kalkansamlingarna bort.

Rengöring
För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Garanti
Produkter som konstateras vara behäftade med fabrikationsfel byts eller repareras utan kostnad. 2 års fullständig garanti därefter 5 års droppgaranti.

Egenskaper

VarumärkeDamixa
Art.Nr.736000000
FärgKrom
CC-mått150 mm
DuschanslutningG 1/2
Höjd1090 mm
UtloppUppåt och Nedåt
TakduschJa
HandduschJa
BlandareJa
FunktionSkållningsskydd, Rub-Clean
SerieA-Pex
TypTakduschset
Duschhuvud56 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1,5 m
RSK-nr8199310
EAN-nr5708516816867