Takduschset FM Mattsson Garda med Blandare
Takduschset FM Mattsson Garda med Blandare
Takduschset FM Mattsson Garda med Blandare

Takduschset FM Mattsson
Garda med Blandare
150 cc

6 208 krOrd. 11 465:-

Se priset!

CC-mått

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Takduschset FM Mattsson Garda med Blandare i krom är en komplett takduschspaket med takdusch, handdusch, duschslang och säkerhetsblandare. Detta duschset har dessutom flera vatten- och energibesparande funktioner.
Varumärke

Beskrivning

Takduschset FM Mattsson Garda med Blandare i krom är en komplett takduschspaket med takdusch, handdusch, duschslang och säkerhetsblandare. Detta duschset har dessutom flera vatten- och energibesparande funktioner.
Takduschset FM Mattsson Garda gör det enkelt för dig. Här samarbetar stilren form och funktion i ett praktiskt allt-i-ett paket som innehåller en lättmonterad takdusch med teleskopfunktion, en handdusch med luftinblandning för en extra mjuk stråle, samt Garda termostatblandare med exakt temperaturhållning och den smarta energisparfunktionen Ecoplus.

Övrigt
- Duschansl. utsprång från vägg: 58 mm (160 cc)/72 mm (150 cc)
- Med teleskopfunktion, justerbar 410 mm
- Både takdusch och handdusch med Eco Flow 12 l/min
- Handdusch med luftinblandning för extra mjuk stråle
- Justerbart väggfäste med väggtätning, tvålhylla ingår

Vid val av blandarfäste rekommenderar FMMatt du kollar upp rörtyp samt anslutningsmåtten så valet blir rätt.

5 års Kalkgaranti
Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos FMM:s blandare. FMM åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

5 års Tempgaranti
Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos FMM:s säkerhetsblandare. De garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar de felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare.Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Ecoflow
Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

Ecoplus
Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt, och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

Safe Temp
Jämn temperatur. Vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.9683-2500
FärgKrom
CC-mått150 mm
DuschanslutningG 1/2
Höjd1220 mm
UtloppUppåt
TakduschJa
HandduschJa
BlandareJa
FunktionEco Plus, Eco Flow
SerieGarda
TypTakduschset
Duschhuvud200 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1,75 m
RSK-nr8377373
EAN-nr7391887242984