Takduschset Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo 265088

Takduschset Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo 265088
Takduschset Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo 265088
Takduschset Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo 265088
47%
Rek. pris 21 243 kr
11 297 kr

Delbetala från  237 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Takduschset Grohe Euphoria SmartControl System 310 Cube Duo 265088 har en elegant och exklusiv design samt praktiska funktioner. Njut av en härlig duschupplevelse varje gång du kliver in under den 310 mm stora och kvadratiska duschhuvuudet som erbjuder olika stråltyper. Termostatblandaren har även en EasyReach-hylla som passar utmärkt som avställningsyta, perfekt för exempelvis schampoflaskan. Utrustad med antikalksystemet SpeedClean och energi- och vattenbesparande funktionen EcoJoy. Finns att köpa i olika färger.
OBS! Måste installeras med väggdosa, därför behövs inget blandarfäste.

Duschens innovativa Grohe SmartControl-teknik låter dig välja mellan och kombinera huvud- och handdusch samt stråltyper som du vill. Dessutom kan du justera vattenmängden genom att trycka/vrida på en knapp. Det är också enkelt att spara vatten genom att helt enkelt vrida vattenmängden från fullt flöde till EcoJoy. Den 310 mm stora vridbara Cube-huvudduschen är försedd med två stråltyper: Grohe PureRain Spray, mjuk och omfamnande som ett varsamt regn, och nya Grohe ActiveRain Spray, som är underbart stimulerande och kraftfull nog att skölja bort schampo. Handduschen Euphoria Cube Stick är försedd med klassiska Normal Spray.

Grohe DreamSpray ser till att flödet från varje munstycke blir jämnt, oavsett vilket strålmönster du väljer. Grohe TurboStat-tekniken garanterar en konstant vattentemperatur under hela tiden du duschar. Med Grohe SafeStop kan du ställa in en maximal temperatur på 38˚C, medan SafeStop Plus erbjuder ytterligare en valfri gräns på 43˚C. För extra säkerhet gör Grohe CoolTouch att den exponerade termostaten aldrig blir för varm att vidröra. Grohe QuickFix gör att installationen går snabbt och enkelt: det övre fästet går att justera för att återanvända de befintliga borrhålen.

Övrigt
- Lägsta tryck: 1,0 bar
- Minimumflöde: 7 l/min
- Horisontell 450 mm duscharm
- SmartControl termostatblandare
- Inre Vatten Guide för ett längre liv
- Twistfree mot snodda duschslangar
- Justerbar i höjd med glidande element
- Grohe PureRain och centrerad Jet-spray
- 3 st stråltyper: Rain, SmartRain, Massage
- Integrerad Grohe EasyReach duschbricka
- Kan användas med genomströmningsberedare
- Handdusch Euphoria Cube Stick (art-nr: 27698000)
- Grohe Silverflex duschslang 1750 mm (art-nr: 28388000)
- Justerbart övre fäste för minimal anpassning till befintliga borrhål
- Huvuddusch Rainshower 310 SmartActive Cube, krom eller vit strålplatta
- SmartControl tryck för på/av, vrid för flödesreglering från EcoJoy till fullt flöde

Grohe EcoJoy – Sparar vatten och pengar
Grohe EcoJoy minskar vattenförbrukningen med upp till 50% utan att kompromissa med prestandan. Så fort du öppnar kranen får du en kraftfull vattenstråle, samtidigt som du sparar pengar.

Grohe SafeStop – Skållningsskydd för din hud
Den här säkerhetsfunktionen är inställd på 38°C, vilket förhindrar att användare – särskilt barn – vrider upp temperaturen för högt. Du kan enkelt justera SafeStop-inställningen till temperaturer över 38°C för att passa dina behov och önskemål.

Grohe TurboStat – Alltid rätt temperatur
Grohes exakta styrteknik ger ett omedelbart vattenflöde med önskad temperatur och bibehåller det konstant, oavsett variationer i vattentryck och vattenförsörjning.

Grohe CoolTouch – Alltid säker att vidröra
Tack vare Grohe CoolTouch-tekniken överstiger aldrig temperaturen i kranhuset själva duschtemperaturen. Termostaten är konstruerad med en integrerad kylkanal som separerar varmvattnet från termostatens yta. Därmed blir den alltid säker att hantera. Den här funktionen är särskilt viktig för att skydda barn från att bränna sig på heta ytor, så att hela familjen tryggt kan njuta av badrummet.

Grohe StarLight – Glänsande och enkel att rengöra
Torka bara av kranen med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en glänsande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när kranen alltid ser glänsande ny ut.

Grohe Dreamspray - För lyxiga duschar
Grohe DreamSpray-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

TwistFree – Hindrar duschslangen från att tvinnas
TwistFree-duschslangar är inspirerade av vardagsupplevelser: har du någonsin krånglat med en tvinnad duschslang? TwistFree håller duschslangen flexibel och i form, så att du slipper trassel.

Grohe QuickFix - Snabb och problemfri installation
Grohe QuickFix-systemet innehåller ett begränsat antal delar och ett justerbart väggfäste, så att du kan installera ditt nya duschset på ett ögonblick. Genom att flytta det övre väggfästet kan du justera avståndet mellan fästena för att utnyttja befintliga borrhål, eller placera fästena i skarvarna mellan plattorna. Detta minskar både installationstiden och risken att skada badrumsplattorna.

Grohe EasyReach-hylla – Ha alltid duschtvål och schampo lätt åtkomligt
Praktisk avställningsyta. Hyllans platta yta är utformad för att matcha blandaren, vilket ger ett fantastiskt utseende och dessutom gör den lätt att rengöra.

Installation
Före installation så måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. Måste installeras med väggdosa, inget blandarfäste behövs.

Rengöring
Rengör din Grohe produkt endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. Använd inte hårda tvättsvampar, skurmedel, lösningsmedel eller syrahaltiga rengöringsmedel, avkalkningsmedel, hushållsättika eller rengöringsmedel som innehåller ättiksyra. Sådana medel angriper ytan och din armatur blir matt och repig.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeGrohe
Art.Nr.26508000G
FärgKrom, Vit/Krom
CC-mått150 mm
DuschanslutningG 3/8
Höjd1136.5 mm
UtloppNedåt
TakduschJa
HandduschJa
BlandareJa
FunktionEcoJoy, Turbostat, Dreamspray
SerieEuphoria SmartControl
TypTakduschset
Duschhuvud310 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1.75 m