Takduschset Mora Izzy Rock

Takduschset Mora
Izzy Rock

fr.8 972 krOrd. 10 768:-

Se priset!

Välj CC-mått
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Takduschset Mora Izzy Rock i krom med lättrade vred är ett komplett takduschpaket med takdusch, duschblandare, 1750 mm duschslang, pinnhanddusch och handduschhållare. Duschslangen är metallomspunnen och har en PVC- och BPA-fri innerslang.
Varumärke

Beskrivning

Takduschset Mora Izzy Rock i krom med lättrade vred är ett komplett takduschpaket med takdusch, duschblandare, 1750 mm duschslang, pinnhanddusch och handduschhållare. Duschslangen är metallomspunnen och har en PVC- och BPA-fri innerslang.
Takduschsetet Izzy Rock har lättrade detaljer vilket förstärker produktens kaxiga karaktär samtidigt som den skapar ett bra grepp vid användning. Med den moderna designen så passar den in i de flesta badrum. Med pipens välskapta linjer förmedlar serien Mora Izzy en känsla av harmoni och skapar elegans i rummet.

Denna produkt har skapats med medvetna materialval för att minimera miljöbelastningen. Duschblandaren har Eco-knapp och säkerhetsspärr vid 38°C. Utrustad med antikalksystemet Easy-Clean och vattenbesparande funktionen Mora Eco.

Komplettera med matchande blandarfäste och andra praktiska tillval.

Duschblandare Mora Izzy
- Eco-stopp
- Säkerhetsspärr 38°C
- Med reversibelt överstycke
- Kompenserar temperatur- och tryckvariationer
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717

Takdusch Mora Izzy Shower System
- Duschröret kan kapas vid behov
- Med antikalksystemet Easy-Clean
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang
- Eco (energi- och vattenbesparande handdusch 9 l/min, taksil 12 l/min)

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära Moras Eco symbol. Moras blandare för kök och tvättställ samt deras duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Comfort shower
Moras termostatblandare garanterar en jämn och stabil temperatur även vid tryck- och tempera-turvariationer i systemet. Detta gör att duschen blir den avslappnande upplevelse som behövs i det stressiga vardagslivet.

Easy-Clean
Moras duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

No PVC
Genom medvetna materialval har Mora utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material de använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.705600.80M
FärgKrom
CC-mått150, 160 mm
DuschanslutningG 1/2
Höjd1254 mm
UtloppUppåt
TakduschJa
HandduschJa
BlandareJa
FunktionMora Eco, Easy Clean
MaterialMässing
SerieIzzy
TypTakduschset
Duschhuvud45 mm
MonteringFör vägg
Längd Slang1.75 m