Handdukstork Carbe Vivaldi Rostfri

1200x500 mm

Handdukstork Carbe Vivaldi Rostfri
Handdukstork Carbe Vivaldi Rostfri
22%

Välj tillval

  • Ventil?

  • Elpatron?

Rek. pris 13 695 kr
Du sparar 3 051 kr
10 644 kr

Delbetala från  224 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Handdukstork Carbe Vivaldi Rostfri är en handdukstork med en funktionell design och hög kvalité. Handdukstorken kan kopplas med elpatron eller till ett vattenburet värmesystem. Om du man vill kan den kopplas med både elpatron och vatten. Dessutom kan denna handdukstork anslutas till ett VVC-system.
En kombinerad drift med vattenburen värme och elpatron möjliggör att du kan ersätta elementet i begränsade utrymmen som t.ex. ditt badrum. Detta ger en energisnål produkt som sparar dig pengar.

Eftersom alla produkter från Carbe är i rostfritt material är det ingen risk att produkterna kan färga av sig med t.ex. rost. Alla produkter provtrycks för att säkerställa användningsområdet till de flesta installationer. Fabriken provtrycker med 60 bar vilket vida överskrider de tryck förhållanden som kan uppträda i en anläggning.

Vivaldi handdukstork är tillverkat i ett material som klarar varmvattencirkulationsvatten (VVC). Detta är bland det mest aggressiva vatten som du har i ditt hem. Varmt vatten med syre utsätter material för stor korrosionsbelastningar.

Komplettera med elpatron och/eller ventil, medföljer ej.

OBS! All installation ska utföras av behörig elektriker.

Egenskaper

VarumärkeCarbe
Art.Nr.50044
FärgRostfri
AnslutningVatten & El
Bredd500 mm
Höjd1200 mm
Anslutning ElJa
SerieVivaldi
Effekt512 W
Spänning230 V
TypHanddukstork