Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Förbränningstoalett Cinderella Comfort
Förbränningstoalett Cinderella Comfort
Förbränningstoalett Cinderella Comfort
Förbränningstoalett Cinderella Comfort
Förbränningstoalett Cinderella Comfort

Förbränningstoalett Cinderella
Comfort

34 695 kr
Förbränningstoalett Cinderella Comfort

Comfort

34 695 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 99 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Marknadens mest effektiva och miljövänliga förbränningstoalett. OBS! Installationssats ingår inte vid köp av toalett.
Varumärke

Beskrivning

Marknadens mest effektiva och miljövänliga förbränningstoalett. OBS! Installationssats ingår inte vid köp av toalett.
Egenskaper
- Komplett avfallshanteringslösning, förbränner allt avfall
- Inget vatten, inget avlopp
- Tillverkad i Norge, design av hög kvalitet
- 3 års garanti

OBS! Installationssats ingår inte vid köp av toalett

Cinderella Comfort har ett slutet till- och frånluftsystem, något som ger en bättre inomhusmiljö och minimerar kallras i det rum där toaletten är installerad. Cinderella Comfort är även utrustad med en LCD-display som ger löpande information om användningen av toaletten och när det är dags att t.ex. tömma askskålen. Toaletten kallas "Comfort" på grund av att den ger en säker, behaglig och användarvänlig upplevelse i jämförelse med många andra förbränningstoaletter på marknaden. Det har resulterat i att toaletten fått utmärkelsen Bäst i test från Testfakta.

Cinderella Comfort, en testvinnare!
Testfakta har vid två tillfällen (2014 och 2018) testat Cinderella. Läs om testet här. Det som skiljer Comfort från andra modeller är att den har ett slutet luftsystem. Detta förhindrar också eventuella konflikter med andra luftkrävande installationer, t.ex. frånluftsfläktar från kök, PAX-fläktar eller braskaminer.

I förbränningstoaletterna från Cinderella förbränns både urin och fekalier vid hög temperatur (upp till 600°C) till minimal askmängd. Eftersom varken vatten eller avlopp behövs lämpar sig dessa toaletter för installation i känsliga naturområden. Cinderella är en total avfallslösning, vilket innebär att den gör sig av med allt avfall (urin och fekalier). Avfallet transporteras inte vidare, vilket är fallet med andra toalettsystem. För installationer i områden där nätström inte är tillgängligt finns ett alternativ där man använder en kombination av propan och 12 V (Cinderella Freedom) vilket är perfekt för stugor, hus eller andra installationer där det saknas el eller där strömförsörjningen är instabil.

Användarvänlig
Cinderella förbränningstoalett är enkel att använda och det som skiljer sig från andra toalettlösningar är att en Cinderella toalettpåse används för att transportera avfallet till förbränningskammaren på ett säkert sätt. Detta gör att toaletten är mycket hygienisk och ren i jämförelse med andra alternativ. Fäll upp locket och sittringen. Sätt i en vattentät Cinderella toalettpåse i skålen och fäll ned sittringen. Använd toaletten som vanligt och fäll ned locket när du är färdig. Tryck på "spolknappen" så släpps påsen ner i förbränningskammaren där en förbränning startar. Toaletten är nu klar att användas igen.

Installation
Att installera en Cinderella-toalett är relativt enkelt och kräver varken externa avloppstankar eller vattentillförsel. Det enda som måste installeras är till- och frånluft samt el (10 A). Det är viktigt att detta görs i enlighet med anvisningarna från tillverkaren Cinderella Eco Group för säkerställande av god driftsäkerhet och lång livslängd.

Kartongen med toalett innehåller
Cinderella Comfort förbränningstoalett
Användar- och installationsmanual
100 st Cinderella toalettpåsar original

Observera att toaletten levereras separat från nödvändiga komponenter och rör för installation. Ett installationspaket som innehåller allt du behöver för en optimal installation köps separat (se tillval).

Godkänd produkt
Cinderella Comfort har alla nödvändiga godkännanden och certifieringar inom sin produktgrupp. Toaletten är CE-märkt och godkänd av SEMKO, UL och NSF. Detta är mycket viktigt och en trygghet för dig som kund. Läs mer om våra certifieringar här.

LCD-Display
Cinderella levereras med en informationsdisplay som visar driftstatus och allmän driftsinformation. Displayen visar även när det är dags att tömma askskålen och avger ljus- och ljudsignaler. Informationen på displayen kan fås på sju olika språk.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeCinderella
Art.Nr.101871
UtförandeEl
FärgVit
Bredd390 mm
Höjd600 mm
Djup590 mm
Sitthöjd540 mm
Spänning230 V
Vikt34 kg
TypFörbränningstoalett
Max Användarvikt200 kg
EAN-nr7090023030811