Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  18%

  Förbränningstoalett Separett Cindi Family

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 29 990 kr

  Du sparar 5 524 kr

  24 466 kr

  Delbetala från 514 kr/mån

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Förbränningstoalett Separett Cindi Family ger dig endast aska som restprodukt, inget vatten eller avlopp behövs. All nödvändig information visas på displayen. Alla i familjen kan använda förbränningstoaletten, har du barn så är det bara att köpa till barnsitsen Sally. Efter varje besök så trycker du på lämpligt förbränningsprogram.

  Läs mer
  Cindi Family är det senaste tillskottet i vår familj av förbränningstoaletter och ger dig friheten och komforten av en toalett – var du än är. Vid hög temperatur förbränner den toalettavfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterlig aska som restprodukt.

  Separett Cindi Family är IP 44-klassad vilket innebär att den är godkänd för installation i badrum. Den har en användarvänlig display med enkel menyåtkomst där du kan justera allt ifrån språk till förbränningstid. Displayen meddelar även när det är dags att tömma askpottan, när du behöver utföra ett rengöringsmoment (rengöring av askpotta och rökrör) och när det är dags för service (enligt angivna serviceintervaller).

  Förbränningstoaletten Separett Cindi Family är framtagen och optimerad för familjens fritidshus och har en kapacitet för upp till 6 personer i hushållet. Toaletten används när behovet finns, även om någon precis har besökt den. Toaletten registrerar antalet besök och anpassar förbränningstiden för att tillse att restprodukten alltid är aska. Det är därför viktigt att starta förbränningen efter varje besök.

  Övrigt
  - Max belastning 150kg.
  - Förbränningseffekt 1,8 kW

  Säkerhet
  Förbränningstoaletten har en mängd olika inbyggda säkerhetssystem som övervakar temperaturen i förbränningskammaren, i innerskalet och i frånluften. Den är även utrustad med ett separat överhettningsskydd. Om temperaturen skulle överstiga gränsvärdena stängs förbränningen automatiskt av och displayen meddelar dig när detta inträffat. Den nya magnetsensorn slår även automatiskt av förbränningen (elementet) när locket öppnas eller när toaletten används och återupptar programmet när locket stängs efter besöket. Cindi Family är också utrustad med ett överspänningsskydd som skyddar toaletten vi överbelastning i elnätet och vid strömspikar.

  Lätt att hålla ren
  Utöver normal rengöring med en fuktad trasa meddelar displayen när det är dags att rengöra askpottan. Detta görs genom att askan först töms, sedan hälls 1 liter vatten i pottan och till sist startas ett program. Den berättar även när rökröret behöver sotas, detta görs med hjälp av en sotborste som följer med toaletten.

  Installation
  För att få god förbränning och funktion är det viktigt att installationen av ventilationen görs på rätt sätt. Det finns tre sätt att installera ventilationen. Vid alla tre är det viktigt att det finns möjlighet att installera en luftventil på en yttervägg. Installation på annat sätt kan medföra störningar i funktionen. Vi rekommenderar att det finns en separat jordfelsbrytare installerad.

  Egenskaper

  Varumärke Separett
  Art.Nr. 1228-01
  Färg Vit
  Serie Cindi Family
  Bredd 395 mm
  Höjd 610 mm
  Material Polystyren
  Djup 635 mm
  Sitthöjd 535 mm
  Effekt 1800 W
  Spänning 230 V
  Vikt 40 kg
  Bullernivå 55 dB(A)
  Ventilationspaket Nej
  IP-Klassning IP 44
  Ljudnivå Normalt bruk Max 55 dB-A
  EAN-nr 7393553711992

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Typ
  109 kr
  119 kr
  Grön
  Säckar
  Visa Produkt
  503 kr
  529 kr
  -
  Påsar
  Visa Produkt

  Andra som köpte Förbränningstoalett Separett Cindi Family köpte också