Bastuaggregat Tylö Sense Combi 6 Pure

Bastuaggregat Tylö Sense Combi 6 Pure
Bastuaggregat Tylö Sense Combi 6 Pure
Bastuaggregat Tylö Sense Combi 6 Pure
Bastuaggregat Tylö Sense Combi 6 Pure
15%

Välj tillval

  • Bastusten?

Rek. pris 16 220 kr
13 787 kr

Delbetala från  290 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Bastuaggregat Tylö Sense Combi 6 Pure är ett praktiskt combiaggregat, här får du både torrbastu, våtbastu och ånga i ett och samma aggregat. Aggregatet har både standbyläge och "delad effekt" för att göra ditt bastande energismart. Dessutom ingår den mycket prisvärda manöverpanelen Pure. Det har ett stenmagasin i rostfritt stål med kapacitet för 20 kg bastusten.
Funktion
Detta combiaggregat skiljer sig från ett vanligt bastuaggregat genom att den har en inbyggd vattentank som ger dig tillgång till både traditionell torrbastu och ångbastu. Ångbastu innebär lägre temperatur och betydligt högre luftfuktighet vilket resulterar i en mjuk och mycket behaglig form av bastubad. Förgyll ditt bastubad genom att även addera väldoftande naturella örter eller flytande essenser.

Teknik
Med "delad effekt" används bara hela effekten under uppvärmningstiden, därefter går aggregatet automatiskt över i sparläge och bibehåller denna nivå under hela badet. Med "delad effekt" får du upp till 30% lägre energiförbrukning.

Styrning
Till aggregatet medföljer manöverpanelen Pure som är en termostatstyrd manöverpanel med touchkontroll, för placering antingen utanför eller inne i basturummet. Med Pure styr du temperatur och fuktnivå i en skala 1-10 samt även belysning och tid.

Snabb uppvärmning
Alla Tylös aggregat ger en mycket snabb uppvärmning av basturummet - upp till halva tiden jämfört med andra aggregat. Den unika Tylö-konstruktionen med dubbla sidoluftkammare är en mycket effektiv värmespridare - normal badtemperatur av 80 °C nås på bara 25 minuter.

Säkerhetsavstånd
- Minsta avstånd till sidovägg: 110 mm
- Minsta takhöjd: 1900 mm

Egenskaper

VarumärkeTylö
Art.Nr.61001180
Bredd431 mm
Djup375 mm
Höjd559 mm
Bastuvolym4-8 m3
FärgSvart
ManöverpanelJa
Effekt6,6 kW
MonteringGolv/Vägg
SerieSense Combi
TypElaggregat
EAN-nr7332975054546