Bastuugn Kota Kuru

Bastuugn Kota
Kuru

8 879 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Sauna Swedens nya effektiva bastuugn Kota Kuru passar mindre basturum och är modernt utformad för det stilfulla hemmet eller sommarstugan.
Varumärke

Beskrivning

Sauna Swedens nya effektiva bastuugn Kota Kuru passar mindre basturum och är modernt utformad för det stilfulla hemmet eller sommarstugan.
Bastuugnens praktiska design gör att den ryms bra, även i mindre utrymmen. Den svartlackade stålmanteln ger bastun en enkel men stilfull atmosfär, både snygg och slitstark. Kota Kuru är det perfekta valet för att skapa en genuin bastuatmosfär, vilket garanterar dig en bekväm bastuupplevelse. Glasdörren låter dig se in i eldstaden och njuta av den varma glöden från ugnen.

Bastuugnen är smart konstruerad, tack vare den låga höjden sprids ångan jämnt över hela basturummet. De stora trähandtagen och vattenbehållarens stora fyllningshål gör bastuugnen smidig och lätthanterlig. Vattentanken rymmer upp till 16 L och kan både bak- och toppanslutas.

Tänk på att:
När du har en vedeldad ugn så måste du ha en golvskyddsplåt. Detta gäller inte dig som har gjuten betongplatta eller motsvarande. Om du har golvvärme i bastun krävs golvskyddsplåt.

OBS! Du måste komplettera din bastuugn med bastusten, finns att köpa som tillval.

Egenskaper

VarumärkeKota
Art.Nr.155979
Bredd465 mm
Djup640 mm
Höjd650 mm
Bastuvolym10-20 m3
FärgSvart
MonteringGolv
TypVedeldad
EAN-nr6417810029499