Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Espressomaskin Smeg ECF02

Espressomaskin Smeg
ECF02

fr.4 995 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Manuell espressomaskin Högblank 50's Style. Högpresterande kaffemaskin ECF02 från Smeg. Manuell espressokaffemaskin tillverkad i Italien: ger det bästa resultatet för en perfekt espresso.
Varumärke

Beskrivning

Manuell espressomaskin Högblank 50's Style. Högpresterande kaffemaskin ECF02 från Smeg. Manuell espressokaffemaskin tillverkad i Italien: ger det bästa resultatet för en perfekt espresso.
Upplev fördelarna med termoblockets uppvärmningssystem som ger snabbare maskinuppvärmning och exakt vattentemperaturkontroll för bästa kaffesmak. Avtagbar droppbricka för stora kopphållare och enkel rengöring. Med en pumpkraft på 15 bar garanteras en korrekt extraktion av din espresso, vilket är avgörande för att uppnå den perfekta kaffesmaken. Espressokaffemaskin designad för att ge dig en perfekt och äkta italiensk espresso, med snabba kontroller för enkel, dubbel espresso eller long drinks.

En filterhållare i rostfritt stål på 51 mm, passar för både kaffepulverfilter och papperspods.

Den nydesignade espressomaskinen, som bär stoltheten av att vara 'Made in Italy', kombinerar estetik, pålitlighet och funktion. Den låter dig njuta av den intensiva aromen från en äkta italienskt espresso eller ett krämigt och fylligt mjölkskum.

Med espressomaskinens dubbla meny på kontrollpanelen kan du välja mellan fyra espressofunktioner som passar just dina smakpreferenser. Ångpipan ger dig möjligheten att snabbt och lätt skapa ett fluffigt mjölkskum, perfekt för favoriter som cappuccino, flat white och latte macchiato.

Smegs uppdaterade espressomaskin är perfekt för både malet kaffe och kaffesspods, tack vare en filterhållare i rostfritt stål. Dessutom garanterar uppvärmningssystemet Thermoblock snabba bryggningstider och exakt kontroll av vattnets temperatur för kaffebryggning. Med ett tryck på 15 bar levererar espressomaskinen utmärkt espresso varje gång.

Med Themoblocks separata värmesystem för både kaffe och mjölk är ångfunktionen alltid redo direkt när kaffet är bryggt. Det gör att du inte behöver vänta med att skumma mjölken.

Egenskaper

VarumärkeSmeg
Art.Nr.ECF02BLEUS
FärgCreme, Pastellblå, Pastellgrön, Röd, Svart, Vit
Bredd330 mm
Höjd149 mm
Djup329 mm
Tillverkarens Art.Nr.ECF02BLEU, ECF02CREU, ECF02PBEU, ECF02PGEU, ECF02RDEU, ECF02WHEU