Populära varumärken

Få bästa hjälp i hemmet

Ibland slutar dammsugaren, elvispen eller strykjärnet att fungera. Det är saker man inte klarar sig utan, och därför har vi ett brett sortiment av hushållsapparater här på Bygghemma.se. Hos oss finns ett varierat sortiment av hushållsapparater för alla dina behov, oavsett om du behöver en hushållsapparat till köket, veckostädningen eller tvättstugan. Några vanliga märken på hushållsapparater är Allaway, Philips och Champion. Dem och många fler hittar du här i vårt sortiment av billiga hushållsapparater.

Hur mycket ström drar hushållsapparater?

Hur mycket ström hushållsapparater drar varierar mellan olika modeller. I vårt sortiment hittar du flera energisnåla och miljövänliga hushållsapparater online som drar mindre ström. Det är inte bara bra för miljön utan kommer också märkas på elräkningen.

Hur lång garanti har hushållsapparater?

Hos oss på bygghemma.se kan du känna dig trygg med att produkterna är av hög kvalitet. Om något mot förmodan skulle sluta fungera eller krångla har du självklart rätt att reklamera varan. Här på Bygghemma.se följer vi våra olika leverantörers garantier. Hur länge garantin gäller varierar därmed , men det vanliga är att den varar i ett till två år. Konsumentköplagen gäller självklart alltid oavsett garantivillkor. Om du vill veta hur lång garanti en specifik hushållsapparat har är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.