Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Espressomaskin Smeg EGF03

Espressomaskin Smeg
EGF03

fr.9 995 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Manuell espressomaskin med kaffekvarn. Högpresterande kaffemaskin EGF03 från Smeg. Manuell espressokaffemaskin med inbyggd kvarn- för den perfekta baristaupplevelsen hemma.
Varumärke

Beskrivning

Manuell espressomaskin med kaffekvarn. Högpresterande kaffemaskin EGF03 från Smeg. Manuell espressokaffemaskin med inbyggd kvarn- för den perfekta baristaupplevelsen hemma.
Inbyggd kaffekvarn för att framhäva smaken från färska kaffebönor. Dubbelt uppvärmningssystem (Thermoblock): bryggning av kaffe och ånga simultant och utan väntetider. Espressokaffemaskin designad för perfekt servering av äkta italiensk espresso, med funktioner för både enkel och dubbel espresso. 20 bars pumptryck: för en korrekt extraktion av espresson.

En professionell filterhållare på 58 mm som är designad för att alltid ge bästa möjliga resultat i koppen.

Upplev den äkta barista-känslan med vår senaste espressomaskin, EGF03. Maskinen kombinerar den senaste tekniken för att garantera utsökt kaffe varje gång. Den är utrustad med en inbyggd kvarn med koniska skivor av rostfritt stål, som säkerställer en jämn malning som framhäver varje arom. Med en 58 mm filterhållare och en professionell ångpip med två inställningar, kan du brygga allt från en stark espresso till mjölkbaserade drycker - precis som en riktig barista. Tack vare tryckmätaren kan du dessutom enkelt övervaka kaffets extraktion och säkerställa den perfekta espresson varje gång.

Med Themoblocks separata värmesystem för både kaffe och mjölk är ångfunktionen alltid redo direkt när kaffet är bryggt. Det gör att du inte behöver vänta med att skumma mjölken.

Espressomaskinen är anpassningsbar för alla smakpreferenser tack vare dess kontrollpanel med två tydliga menyer. I huvudmenyn kan du välja mellan två förinställda malningsinställningar, antingen för en enkel espresso eller en dubbel. Du kan även välja om du vill brygga en eller två koppar kaffe. I inställningsmenyn kan du anpassa din kaffebryggning ytterligare. Välj mellan fyra olika profiler för förinfusion: kort, standard, lång eller progressiv. Dessutom kan du ställa in en av fyra olika temperaturer för extraktionen. Detta gör varje kaffestund till en unik upplevelse.

Med de inkluderade tillbehören förhöjs kaffeupplevelsen: filter för olika tryckinställningar, en mjölkkaraff, samt allt du behöver för att rengöra och underhålla din espressomaskin.

Egenskaper

VarumärkeSmeg
Art.Nr.EGF03BLEUS
FärgCreme, Pastellblå, Pastellgrön, Röd, Svart, Vit
Bredd443 mm
Höjd334 mm
Djup340 mm
Tillverkarens Art.Nr.EGF03BLEU, EGF03CREU, EGF03PBEU, EGF03PGEU, EGF03RDEU, EGF03WHEU